Oude bekenden in nieuw seizoen Flikken Maastricht

Al meer dan tien jaar is Flikken Maastricht te zien bij AvroTros, vanavond begint het elfde seizoen. En de makers hebben zichzelf de opdracht gegeven om Flikken toekomstbestendig te maken, zodat de serie nog vele jaren mee kan. En om dat te bereiken, worden juist wat karakters uit het verleden teruggehaald, zoals Joe Verwaayen (Joel de Tombe) en Bea Middelkoop (Carly Wijs). Laatstgenoemde blijkt alles te maken te hebben met een criminele familie die zich meldt in de lokale politiek.

Wat AvroTros verklapt over het komende seizoen: Nadat Eva door Bols is ontvoerd, komt ze terecht in een adembenemend kat en muisspel. Ontsnappen lijkt niet makkelijk en Bols is vastbesloten haar niet te laten gaan. Hij gaat daarbij verder dan Eva ooit had kunnen denken. Als Wolfs hoort dat Eva gevaar loopt, neemt hij een moeilijke beslissing en een groot risico. In hun strijd tegen en zoektocht naar Bols en zijn criminele partners zijn de twee rechercheurs op elkaar aangewezen. Dit brengt ze niet alleen dichter bij elkaar maar zorgt ook voor een dodelijk dilemma.

De rechercheurs en hun collega’s krijgen dit seizoen verder te maken met criminelen waar ze hun handen vol aan hebben, waaronder een aantal oude bekenden. In deze zaken wordt het team geconfronteerd met bedreigingen van deze tijd; zo moet Romeo een teruggekeerde Syriëganger monitoren. Geen makkelijke taak als ook nog blijkt dat de AIVD zich ermee bemoeit. Gelukkig is daar altijd zijn steun en toeverlaat Marion. Ook lijkt Romeo eindelijk zijn geluk te hebben gevonden op het liefdesvlak.

Bekijk de trailer:

Flikken Maastricht, 20.30 uur, AvroTros (NPO1)

Zie ook:
- Victor Reinier: Seizoen 11 opmaat naar Flikken 2.0

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>