Victor Mids op oudejaarsavond met Teleportatie Experiment

Hoe houd je een formule als Mindf*ck fris? De experimenten en illusies die je kunt uitvoeren zijn immers eindig. Toch weet Victor Mids zichzelf te pushen tot een volgend level. Tijdens de oudejaarsspecial gaat hij zijn grootste uitdaging aan tot nu toe: het Teleportatie Experiment.

In een grote studioshow is Victor van plan om een persoon te teleporteren naar een andere plek op aarde, zonder dat diegene dat kan verklaren. Wetenschappers van de TU Delft zijn in 2014 er al in geslaagd om informatie te teleporteren, maar een mens op die manier verplaatsen? Dat gebeurt tot nu toe alleen in science fiction-films en -series.

Victor: “Door het nieuws over teleportatie raakte ik gefascineerd door het fenomeen en vroeg ik mij af of het mij zou lukken als eerste op aarde een mens te teleporteren, zonder dat hij dat kan verklaren.”

1 Reacties // Reageer

One thought on “Victor Mids op oudejaarsavond met Teleportatie Experiment

  1. nigel

    gaa een keer naa lootiunen numer 4

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>