Een goede voorbereiding is het halve werk: Mol-talk Kick-off

Heel veel collega’s en vriendengroepen maken een pouletje: wie is dit jaar de Mol? Vaak moet je voor het zien van de eerste aflevering al een schot voor de boeg geven. Is heel goed mogelijk, want op basis van de persmomenten en wat filmpjes gaan al tientallen theorieën. Maar wie echt goed beslagen ten ijs wil komen met zijn gok, bereidt zich vanavond voor met Mol-talk: the kick-off.

 

Mol-talk verhuist dit jaar NPO3 en daar zit iets meer lucht in de programmaschema’s. En dus kan daar makkelijk een extra uitzending van Mol-talk ingepland worden.

 

Het is meteen het debuut voor het nieuwe presentatieduo Margriet van der Linden en Chris Zegers. Hij wist haar niet te ontmaskeren als Mol in hun seizoen Wie Is de Mol?. Vanavond ontvangen ze heel wat oud-kandidaten en oud-Mollen, en is ook Art Rooijakkers te gast.

 

Morgen ga ik de poule invullen.

 

Mol-talk, 20.30 uur, AvroTros (NPO3)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>