‘Bromance’ in interview-vis-programma Big Fish Klaas

Vis TV is in de doelgroep een behoorlijk succes op mannenzender RTL 7, en vandaag zet NPO3 zijn eigen visprogramma in de markt: Big Fish Klaas. Klaas van der Eerden heeft met zes mannen een goed gesprek over het leven terwijl ze een hengeltje uitwerpen op een verre bestemming. “Het is ook een interviewprogramma, gebaseerd op ’bromance’. Mannen onder elkaar, die het leven doornemen.”

De deelnemende BN’ers zijn Jan Versteegh, Jeroen van der Boom, Douwe Bob, Roué Verveer, Quintis Ristie en Mr Polska. Vissen is de grootste hobby van Klaas, dit programma is hem dan ook op het lijf geschreven: “Het presenteren van Big Fish Klaas is voor mij een natte droom die uitkomt.”

De gast die Klaas het meest heeft verrast, is Jeroen van der Boom, erkent hij in De Telegraaf. “Ik kende hem helemaal niet. Ik dacht: zo’n Topper staat voor glitter en glamour, maar al vissend op heilbot boven de poolcirkel kreeg ik een heel ander beeld. We bleken veel raakvlakken te hebben: ook hij is begonnen in een café in Amsterdam-Noord waar iedereen bij wijze van spreken met zijn rug naar hem en zijn piano stond. We kregen een mooi gesprek over de kunst van publiek naar je toe trekken. Dat heb ik ook moeten leren.”

Big Fish Klaas, 22.05 uur, AvroTros (NPO3)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>