NPO3-hit Hunted keert terug voor tweede seizoen

Hunted geldt nu al als één van de successen van tv-seizoen 2016/17. AvroTros heeft het opsporingsspel afgelopen herfst geïntroduceerd op NPO3, 12 kandidaten proberen hier in uit handen te blijven van opsporingsexperts. En er is goed nieuws voor de vele fans van het programma: een tweede seizoen is in de maak.

Op de website van het programma is de inschrijving voor kandidaten al enige tijd geopend voor ‘een mogelijk nieuw seizoen’. En bij producent Simpel Media is inmiddels groen licht gegeven om een tweede reeks te gaan maken.

Op de maandagavond van NPO3 trok Hunted de afgelopen maanden zo’n 600 duizend kijkers per aflevering.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>