Romy Monteiro: Leuk om mezelf te zijn in Mijn Vader Is de Beste

Na Yolanthe Sneijder-Cabau, Monique Smit en Viviënne van den Assem mag nu Romy Monteiro zich wagen aan Mijn Vader Is de Beste. De familiespelshow keert vanavond terug op NPO3 voor een nieuw seizoen. Romy, bekend geworden via The Voice of Holland, is dankbaar voor deze kans. “Ik heb nooit gedacht dat ik zoiets zou willen of kunnen. Maar met de superfijne coach die ik toegewezen heb gekregen, durfde ik het aan. Mijn voorgangsters waren tenslotte ook niet allemaal van huis uit presentatrices. Het is heel leuk om eens niet in een rol te kruipen, maar vooral jezelf te mogen zijn.”

Romy geeft leiding aan een stel kinderen en hun vader, die allemaal de beste willen worden. Alleen zijn kinderen niet altijd de ideale kandidaten; voor de camera klappen ze nog al eens dicht. Romy in De Telegraaf: “De een is vol bravoure en uitbundig, een ander zo timide dat het lastig is om er iets uit te krijgen.”

Mijn Vader Is de Beste, 19.00 uur, AvroTros (NPO3)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>