AvroTros met spin-off Tijl B op volle Toeren

Ali B op volle Toeren krijgt een broertje. Tijl Beckand is vanaf volgende maand te zien met Tijl B op volle Toeren. Topartiesten uit de pop- en klassieke muziekwereld stappen uit hun comfortzone om een muzikale wereld te leren kennen die mijlenver van de eigen ligt. Tijl brengt de muzikanten bij elkaar, introduceert hen in elkaars werelden en daagt ze uit een eigen versie te maken van het muziekstuk van de ander.

Onder andere André Hazes jr, O’g3ne, The Kik, Jeroen van der Boom, Showtek, Berget Lewis, Mental Theo en The Deaf verlenen medewerking aan het programma.

Tijl B op volle Toeren zal op NPO2 worden uitgezonden.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>