Volkszangers terug op arbeidsmarkt voor NPO1-show

Bij AvroTros is een nieuw programma met drie volkszangers in de maak, dat meteen op het hoofdpodium van de publieke omroep terechtkomt: NPO1. Peter Beense, Django Wagner en Frans Duijts gaan beroepen uittesten waar grote vraag is naar personeel. Hoe komt het dat deze baantjes zo impopulair zijn? En lukt het dit trio om openstaande vacatures in te vullen? Dat moet blijken in 3Man Sterk.

“De arbeidsmarkt trekt weer aan. Dat is goed nieuws, maar tegelijkertijd is er ook sprake van een mismatch. In de ene sector verliezen mensen hun baan, terwijl in de andere de vacatures niet opgevuld worden”, motiveert AvroTros de reden voor het programma. “Met alle middelen die Django, Peter en Frans tot hun beschikking hebben, gaan de mannen op zoek naar potentiele sollicitanten. Mensen die oprecht geïnteresseerd zijn en gekwalificeerd, worden meteen in contact gebracht met het bedrijf en zo bestaat de kans dat de vacature wordt opgevuld.”

3Man Sterk komt op de vrijdagavond van NPO1, als lead-in op de late night talkshow Pauw en Jinek.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>