Mindf*ck promoveert naar primetime zaterdagavond NPO1

Victor Mids heeft in ijltempo carrière gemaakt bij de publieke omroep. Na twee seizoenen van Mindf*ck op NPO3 krijgt het derde seizoen een plekje op de primetime zaterdagavond van NPO1. De illusionist is in zijn nopjes met dit besluit. “We hebben ons best gedaan om er weer een heel gaaf seizoen van te maken met veel interactieve experimenten en een aantal heel bijzondere gasten.”

Vanaf zaterdag 1 april krijgen kijkers wekelijks nieuwe wetenschappelijke experimenten en onverklaarbare illusies voorgeschoteld, maar ook meer inzicht in de achterliggende psychologische principes. Nieuw dit jaar is de Mindf*ck-app waarmee je elke week jezelf en anderen kunt mindf*cken naar aanleiding van de uitzending. Verder wordt dit seizoen gebruik gemaakt van een testpanel, een groep proefkonijnen wordt wekelijks door Victor aan een aantal populair-wetenschappelijke experimenten onderworpen.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>