O’G3ne knalt met powerballad Lights and Shadows

Zojuist is in de Adam Toren het nummer gepresenteerd waarmee O’G3ne goede sier wil maken op het Eurovisie Songfestival. Lights and Shadows is per videoclip aan de pers gepresenteerd, bovendien kan iedereen meekijken via een livestream. Lights and Shadows is een zorgvuldig opgebouwde powerballad, waarbij nu al wordt ingespeeld op publieksparticipatie. O’G3ne zou wel eens kunnen gaan knallen in Oekraïne.

De eerste keer beklijft de melodie van Lights and Shadows nog niet meteen en lijkt het nummer alle kanten op te schieten. Maar bij een tweede keer luisteren vallen bij mij dingen op zijn plaats. De harmoniezang van de zusjes Vol is echt een onderscheidend element, er is een moment waarbij je nu al de hele arena ziet meeklappen en het nummer ademt een opgetogen, positieve sfeer.

Lights and Shadows is geschreven voor de zieke moeder van de zusjes, dat is ook meteen de emotionele boodschap waarmee het nummer moet worden verkocht op het Eurovisie Songfestival. De meiden kunnen nog wel wat werken aan hun pitch, dat kwam bij de perspresentatie nog niet helemaal uit de verf. Maar wat mij betreft heeft O’G3ne een behoorlijk nummer afgeleverd waarmee de finale haalbaar moet zijn.

Bekijk de videoclip:

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “O’G3ne knalt met powerballad Lights and Shadows

 1. Basshunter

  Gemiste kans helaas. Goede zangeressen en ook nog eens een mooi plaatje om te zien, maar wat een draak van een nummer. Zolang pappie de liedjes moet blijven schrijven halen ze de hitparades in Nederland niet en blijft Euro-succes al helemaal uit. Ik snap niet dat AVRO/TROS niet ingegrepen heeft in de keuze van het nummer. We hebben de beste dj’s en producers ter wereld en dan sturen we dit ouderwetse veertienderangs nummer om ons lands eer te verdedigen? Ongelooflijk.

    /   Reply  / 
 2. Zayn

  Wij hebben beide een andere betekenis bij het woord ‘knallen’

    /   Reply  / 
 3. richard

  De Tros ? Laten we niet terug grijpen naar Sinnekes please …. Mooi dat de Tros er geen aandeel meer in heeft.

    /   Reply  / 
  1. Michel

   Tros heeft er nog een aandeel in, als AVROTROS.

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>