Buddy en Romy presentatieduo muzikale scholenstrijd

Dit najaar komt Lang Leve de Muziek Show op NPO3, een familiespelshow van AvroTros waar basisschoolklassen met elkaar de strijd aan gaan. Buddy Vedder en Romy Monteiro zijn samengevoegd tot presentatieduo. Het is niet zomaar een show; bij de grote ontknoping komt Koningin Máxima kijken, als ambassadeur van Meer Muziek in de Klas.

 

In Lang Leve de Muziek Show krijgen kinderen de kans om hun talenten te laten zien en samen met hun klas een muzikale act neer te zetten. Iedere week staat een andere provincie centraal; welke klas komt als winnaar uit de bus en mag haar provincie vertegenwoordigen op het Kerst Muziekgala 2017?

 

Buddy en Romy zijn vanaf het najaar te zien met de nieuwe familieshow.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>