Mark Rutte in seizoensopener Mindf*ck

Politici in tv-programma’s zijn eerder regel dan uitzondering dezer dagen. Maar Victor Mids is het gelukt om ook buiten de verkiezingstijd om politieke gasten te strikken. Mark Rutte is op 1 april de seizoensopener van Mindf*ck, waarvoor de opnames al geruime tijd in gang zijn. Ook Wendy van Dijk, Sanne Hans, Armin van Buuren, Enzo Knol, Churandy Martina en Ilja Gort komen langs bij de illusionist cq huisarts.

Mark Rutte heeft zich aan zijn woord gehouden, nadat hij vorig jaar live op televisie toezegde om ‘gemindfuckt’ te worden. Mids: “Ik overviel Rutte destijds met mijn uitnodiging in een uitzending van Humberto Tan. Super dat hij het ook echt aandurft!”

Ook dit seizoen krijgen de kijkers van Mindf*ck, dat verhuist naar de primetime zaterdagavond NPO1, weer nieuwe wetenschappelijke experimenten en onverklaarbare illusies voorgeschoteld, maar ook inzicht in de achterliggende psychologische principes.

Bekijk de trailer van seizoen 3:

1 Reacties // Reageer

One thought on “Mark Rutte in seizoensopener Mindf*ck

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>