Monsterscore EénVandaag door debat Rutte – Wilders

EénVandaag heeft  maandag uitstekende zaken gedaan. De uitzending wordt door bijna 2,3 miljoen mensen gezien en dat is een zeldzaam hoge score voor de actualiteitenrubriek. Mark Rutte en Geert Wilders gaan met elkaar in debat onder leiding van Pieter Jan Hagens. Politieke kenners kunnen na afloop niet een winnaar aanwijzen, maar noemen het wel een ‘leuk’ debat.

De hele vooravond van NPO1 profiteert van EénVandaag. De Wereld Draait Door scoort pal achter EénVandaag 1,9 miljoen kijkers, terwijl het Acht Uur Journaal wordt gezien door 2,6 miljoen kijkers.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>