Buddy Vedder maakt Pandajournaal

Het wordt de happening van april: de aankomst van twee Chinese reuzenpanda’s in Nederland. Op 12 april heet de koning de twee dieren welkom en NPO3 komt zelfs met een speciaal Pandajournaal in aanloop naar de aankomst. Buddy Vedder presenteert de rubriek.

In Het Pandajournaal duikt Buddy in de wereld van de panda en warmt Nederland alvast op voor de komst van de reuzenpanda’s. André van Duin maakte voor deze gelegenheid Panda Crackers en Britt Scholte doet verslag vanuit China.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>