Koefnoen krijgt waardig slot op NPO1

Het doek valt voor Koefnoen, maar niet voordat Paul Groot en Owen Schumacher afscheid hebben kunnen nemen van hun creaties. Daarom wordt volgende maand Koefnoen, Creatief met Archief uitgezonden. Bekende en nieuwe typetjes laten hierin hun favoriete fragmenten nog eens zien. 

 

“Nog een afscheidsronde van zes afleveringen en dan is het over. Jammer, het voelt een beetje als het einde van een tijdperk”, laat het duo weten in Trouw. “Zelf hadden we eigenlijk nog best lol in het programma. Na afloop van ieder seizoen keken we elkaar aan: willen we nog door? De eerste maand na de laatste aflevering twijfelden we meestal, dan lagen we nog op apengapen. ‘Koefnoen’ is een loodzwaar programma om te maken. Toch kwam het plezier altijd weer terug.”

 

 

 

Inmiddels wordt gewerkt aan een nieuw programma: Klap op de Week. Sophie Hilbrand presenteert de serie, ze neemt het nieuws door met twee gasten. Schumacher en Groot leveren vragen en commentaar in de vorm van sketches. De pilot is opgenomen, nu is het afwachten of NPO1 een hele reeks bestelt.

 

Lees het hele interview via Blendle.

Zie ook:
Sophie Hilbrand maakt pilot voor satirische zaterdagavondshow

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>