AvroTros maakt nieuwe familie-dramaserie Papadagen

Zondag beginnen de opnames van Papadagen, een nieuwe dramaserie voor het hele gezin, die in het najaar op NPO3 wordt uitgezonden. Papadagen volgt een groep vaders die elkaar iedere donderdag ontmoet bij de zandbak in het park. Ondanks hun grote verschillen, ontwikkelen de papa’s een vriendschap en steunen ze elkaar in hun drukke, moderne levens. Samen vormen ze op Whatsapp het groepje #Papadag.

Hoofdrollen zijn weggelegd voor Hajo Bruins, Ruben van der Meer, David Lucieer, Hassan Salah Slaby, George Tobal en Guido Pollermans. Vrouwelijke hoofdrollen worden gespeeld door Imanuelle Grives, Linde van den Heuvel en Ellen Parren.

Papadagen tracht op humoristische wijze een beeld te schetsen van het moderne ouderschap. De stressvolle combinatie van werk en gezin, het altijd tijd te kort komen, de vreugde en ellende die de komst van kinderen binnen een relatie met zich mee brengen, de gepensioneerde tweede-nestvader die met zijn ziel onder zijn arm loopt, maar ook de gecompliceerde conceptie van een kind, door een homoseksueel stel bij een lesbisch koppel,  zorgen voor (tragi) komische situaties binnen het verhaal.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>