Bewakingsbeelden liquidatie Martin Kok in Opsporing Verzocht

foto: AvroTrosDe liquidatie van Martin Kok krijgt vanavond aandacht in Opsporing Verzocht. Op 8 december wordt de oud-crimineel en misdaadverslaggever om het leven gebracht voor seksclub Boccaccio in Laren. De man achter website Vlinderscrime wordt door een schutter van dichtbijj gedood. De beelden van de bewakingscamera’s zijn vanavond te zien op NPO1.

Onder andere door zijn open manier van publiceren maakte Martin Kok de afgelopen jaren veel vijanden. Een Team Grootschalige Opsporing is al maanden bezig om in kaart te brengen wie er achter deze aanslag kan zitten. Door het openbaar maken van de bewakingsbeelden hopen de rechercheurs op tips over de identiteit van de schutter en op informatie van getuigen.

Daarnaast aandacht voor de moord op de 82-jarige mevrouw Rini Ansems in Maastricht. Haar lichaam werd donderdag 26 januari in haar huis aan de Sluizerbank gevonden. Uit onderzoek blijkt inmiddels dat ze waarschijnlijk al op maandag 23 januari om het leven is gebracht. In de uitzending een reconstructie van de nu bekende tijdlijn rond haar dood. Daarnaast blijkt er rond het vermoedelijke tijdstip van haar dood een nog altijd onbekende vrouw rond haar huis te zijn gezien. Die vrouw hoopt de politie met tips op het spoor te komen.

Het lichaam van de 44-jarige Eddie Overmulder, medewerker van een kringloopwinkel in Haarlem, werd vrijdag 16 september gevonden bij een sloot in Den Helder. Om er alles aan te doen om deze zaak op te lossen is er nu een beloning van 15.000 euro voor de gouden tip.

Opsporing Verzocht, 20.30 uur, AvroTros (NPO1)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>