Big Brother presenteert: Herken De Homo

Zo’n 800.000 mensen kijken op donderdagavond om 20.30 uur naar Talpa voor de live-uitzending van Big Brother. Op het andere kanaal, RTL 5, zijn er bijna 300.000 kijkers voor Herken De Homo. Blijkbaar gunt Big Brother RTL 5 die kijkers niet, want het concept wordt schaamteloos gejat. De bewoners van het Big Brother-huis krijgen 48 uur de tijd om te ontdekken wie er homoseksueel is in het huis. Zappen.blog.nl zet zijn geld in op Rikkert.Rikkert? Ja, Rikkert. Ook hij liet weinig los van zijn privéleven, maar wij kregen de indruk dat hij zijn geaardheid verborg.

Maar misschien zit er (nog) een homoseksueel in het huis. Veel kandidaten vallen al af: Roel en Dido, Menno en Ingrid bijvoorbeeld, die elkaar gevonden hebben in het huis. Ook Lieske en Linda hebben we al kunnen zien zoenen. Nathalie en Ralph zijn elkaars exen. Joost heeft thuis een vriendinnetje. Rob heeft kinderen en Tanja heeft zich laten bezwangeren.

Blijft over: Chantal. Tenzij Big Brother natuurlijk doelt op iemand die zich heeft laten ombouwen. Dan kunnen we weer massaal Ingrid verdenken.

Wat Zappen.blog.nl nog meer denkt? Dat Big Brother weer eens een proefballonnetje loslaat om de kijkcijfers op te krikken. Die stagneren voor de gewone uitzendingen rond het half miljoen.

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Big Brother presenteert: Herken De Homo

 1. mexime

  ik denk dat het chantal is

    /   Reply  / 
 2. Annette

  Hoi,

  Ik denk zelf dat het Ingrid is.

    /   Reply  / 
 3. Herman

  Denk je dan ook dat Ingrid de transseksueel is? anders is haar geflirt met Menno wel een beetje vreemd.

    /   Reply  / 
 4. Philip

  Ik denk dat er helemaal geen homo in het huis zit. Het wordt alleen maar gebruikt door Big Brother om iedereen uit de tent te lokken. Kijken hoe iedereen reageert en wat er allemaal wordt losgemaakt. Opwinding genoeg in ieder geval en uiteraard hoge kijkcijfers.

    /   Reply  / 
 5. whahah

  Alle namen heb ik al ergens gelezen. Echt iedereen is al genoemd. Misschien zijn niet alle homo’s aan de buitenkant zichtbaar?

    /   Reply  / 
 6. sanda

  hoi ik denk dat tanja het is!

    /   Reply  / 
 7. robin

  de camaraman is homo

    /   Reply  / 
 8. Xavier

  Enige optie is dat chantal het is…

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>