Big Brother nu ook met virtuele personen

Het moet niet gekker worden: Big Brother wordt nu ook gespeeld met virtuele personen. In Second Life, een driedimensionele wereld op internet, is nu ook een Big Brother-huis gevestigd. Second Life probeert de echte wereld zo veel mogelijk na te bootsen: je kunt er je eigen persoonlijkheid creëren die alles kan doen wat je in het echte leven ook kan. Mensen die het spel slim spelen, kunnen er zelfs een inkomen aan overhouden. En dat lukt ze al helemaal wanneer hun karakter intrek neemt in het Big Brother-huis.
Het is nog onduidelijk wanneer deze Big Brother zijn deuren opent en wie er in het huis komen te zitten. Maar op internet kun je al verschillende screenshots bekijken van het virtuele paleisje waar mensen zich vrijwillig laten opsluiten. Zal producent Endemol hier zelf achter zitten, en gebruiken ze het internet als kaskoe? Of gaat het hier om Big Brother-fans die een ode brengen aan hun programma?

Zie ook:
- Primeur Big Brother: Extreem-rechtse coming out
- Kijkcijferkanon Big Brother stuk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>