Het einde is nabij, internetstream DGK op zwart

Na ruim anderhalf jaar komt er volgende week een einde aan het programma De Gouden Kooi. De verrichtingen van de 'miljonairs' zijn ook al tijd via de internetstreams te volgen geweest. De uitzendingen op televisie liepen altijd een paar dagen achter ten opzichte van de live-streams en dus wisten de echte DKG-fans al veel eerder wat er in de villa gebeurde. Maar ook voor de 'die hard' fans komt een einde aan dat plezier, want de website van De Gouden Kooi gaat 'op zwart'.

De website is nog wel online, maar de streams van DGK zijn niet meer te bekijken. Donderdag is namelijk de halve finale van het programma en RTL wil natuurlijk niet dat het uitlekt wie er als laatste voor de finale de villa moet verlaten. Het leuke is dat degene die zijn of haar koffers moet pakken, tot het moment van de uitzending waarin deze exit te zien is, moet onderduiken.

De halve finale van DGK wordt gespeeld met de vijf bewoners Brian, Amanda, Huub, Claire en Jaap. Wie het huis moet verlaten wordt bepaald door de bewoners die elkaar punten gaan geven. De miljonair met de minste punten moet vertrekken. Die exit is donderdagavond om 21:30 uur te zien op RTL5.

Ondanks dat de internetstream van De Gouden Kooi niet meer te bekijken is, zijn er wel alternatieve beelden te zien op de site. Via de streams zijn alle hoogtepunten terug te zien en woensdag verschijnen er extra reportages online. Donderdagavond ná de uitzending gaan de streams trouwens weer online. Dus zo lang hoeven de fans ook niet zonder te doen!

Zie ook:
- Waanzin! Gouden Kooi-huwelijk voltrokken
- Vrouwelijke bewoners kansloos voor overwinning Gouden Kooi

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Het einde is nabij, internetstream DGK op zwart

 1. Mark

  de streams gaan donderdagavond 22.30 weer open hoor voor een week!

    /   Reply  / 
 2. maurice

  dat zegt hij toch ook!

    /   Reply  / 
 3. Jerney Kaagman

  Eindelijk die ellende van de buis.
  Mijn god, ik ben die kooi spuugzat

    /   Reply  / 
 4. Renee

  Eindelijk; nog nooit zo’n slecht programma gezien. Kan me niet voorstellen dat er ook maar iemand naar kijkt.

    /   Reply  / 
 5. ouwe

  zonder dgk kan je goed mee leven maar wat gebeurd dan waarom zo geheimzinnig er zijn toch mensen van now live die achter komen.. wie er uit gezet is. zijn er verraders bij buren die info verschaffen aan now live of speelt rtl samen met now live onder 1 hoedje??door deze soort actie’s van rtl/talpa dat de amerikanen dgk niet willen kopenallemaal door de verdorven gedoe van huub het zal als een boemerang voor rtl/talpa werken .stuur de nagel aan jullie doodkist naar huisanders gaat het rtl heel veel kijkkers kosten.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>