Geheimen en kandidaten Secret Story langzaam op straat

De kandidaten van Secret Story zijn gisteren het huis in Portugal ingegaan. De kick-off uitzending is opgenomen en dus mag er langzaamaan wat naar buiten komen over het geheimzinnige project van Net 5. Renate Verbaan verklapte gisteren al twee geheimen in het AD: tussen de kandidaten zit iemand die de tsunami overleefde. En er is ooit iemand dakloos geweest. De Telegraaf heeft inmiddels drie kandidaten online gezet: de 26-jarige Philip – type barman, het broekie Guido (20) en de vrijgezelle Aafke. Ook zou er een pornoster meedoen: Sofia Valentine.

Aafke: “Ik heb niemand verteld met welk geheim ik meedoe. De mensen die ik ken kunnen voor een verrassing komen te staan, maar het kan ook zijn dat ze het al weten.” En Guido in De Telegraaf: “Ja, ik doe natuurlijk ook mee om het geld, dat gaf de doorslag om ’ja’ te zeggen. Ik heb er niet echt een plan mee, lekker genieten en op de bank zetten.”

De aanhang van Fok achterhaalde dat Sofia Valentine mee zou doen aan Secret Story. De site benadrukt dat haar deelname niet is bevestigd, maar voor de gelegenheid zijn al wel vast wat plaatjes en screenshots opgevist.

Morgen op deze blog video-interviews met Renate Verbaan en zenderbaas Alphons Martens – naast onze bevindingen van het Secret Story-huis en het programma.

Zie ook:
- Video: Rondleiding Renate Verbaan in Secret Story-huis
- Net 5 neemt Secret Story op in Portugal
- Alphons Martens: Er moet weer over Net 5 geluld worden
- Net 5-baas: Miljoenenproject Secret Story kan niet floppen
- Secret Story op Net 5 met Renate Verbaan en Bart Boonstra (+ video)
- SBS’ geheime Big Brother-project inderdaad Secret Story
- Big Brother voor SBS ‘grootste productie sinds jaren’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>