Utopia blijkt geen paradijs voor Harold

Voor de tweede keer in een week tijd verlaat iemand vrijwillig Utopia. Dit keer is het de 38-jarige Harold die zijn borgsom kwijtraakt door terug naar huis te keren. Hij heeft vandaag bij de groep aangekondigd op te stappen, morgenochtend verlaat hij het Utopia-terrein. Vorige week nam Lindy al eenzelfde besluit.

Harold heeft het met name zwaar door zijn suikerziekte, ook voelt hij zich overbodig binnen de groep van 15. Lindy kampte met heimwee. Producent Talpa heeft overigens al drie potentiële bewoners van het Utopia-terrein klaarstaan, het publiek kan stemmen wie het tv-experiment in mag.

Zie ook:
- RTL-baas: Jonge kijker massaal geëmigreerd naar Utopia
- ‘Kijk je Utopia, dan kijk je naar jezelf’
- Eerste inwoner Utopia geeft droom op: Lindy naar huis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>