Eerste nominatieronde in Utopia

Hoewel al twee kandidaten Utopia hebben verlaten, zal er deze maand gewoon genomineerd gaan worden. Talpa heeft de regel bedacht dat er elke maand iemand weggestemd kan worden. Dat zorgt enerzijds voor dynamiek in de groep en dus voor interessante televisie, anderzijds geeft het de Utopianen de kans om de ideale groepssamenstelling te krijgen. Het is nu ook bekend hoe het nominatieproces vorm krijgt.

Een woordvoerder van SBS 6 legt uit in De Telegraaf: “Ieder krijgt drie punten te verdelen. De punten kunnen aan één persoon worden gegeven, maar ook worden verdeeld onder de kandidaten. De drie inwoners met de meeste punten zijn dan genomineerd.”

Ondertussen staan drie nieuwe aspirant-inwoners te trappelen om het terrein te betreden. De woordvoerder: “Tot morgenochtend tien uur kan er via de site gestemd worden door paspoorthouders, en dan weten we welke twee nieuwe kandidaten hun intrede mogen doen. Maandag zal de groep dan beslissen welke nieuwkomer mag blijven. Deze nieuwkomer beslist op zijn beurt welke van de genomineerde inwoners naar huis moet.”

Zie ook:
- Utopia blijkt geen paradijs voor Harold
- RTL-baas: Jonge kijker massaal geëmigreerd naar Utopia
- ‘Kijk je Utopia, dan kijk je naar jezelf’
- Eerste inwoner Utopia geeft droom op: Lindy naar huis

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Eerste nominatieronde in Utopia

 1. Martijn

  De nieuwkomer bepaalt wie van de genomineerde inwoners naar huis moet….. Oftewel, de regie bepaalt dit!

    /   Reply  / 
 2. cees kwakman

  zou graag op de hoogte gehouden willen worden
  wat betreft de nominatie.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>