Even voorstellen: columnist Bert Brussen

Vandaag is een toch wel grote stap voor Zappen. Ik kan namelijk de eerste columnist verwelkomen: Bert Brussen, die online meer bekendheid geniet als Lucasdelinksel*l, in het verleden redacteur bij Geenstijl. Daar is hij nu al ruim een jaar weg, sindsdien is hij freelance journalist met als expertise media. Omdat ik ook wel eens een ander geluid wil laten horen op deze blog, benaderde ik Bert voor een column.

Bert schrijft onder andere voor Nieuwe Revu, Vara TV Magazine en Sp!ts. Ook heeft hij zijn eigen blog, bbrussen.nl en is hij hoofdredacteur van het online magazine Endandit.

Eind vorig jaar schreef Bert op mijn verzoek al een verhaaltje bij Holland's Next Topmodel, waar Zappen elke aflevering over bericht. Die bewuste maandag was ik alleen verhinderd, dus schakelde ik Bert in. Zijn column maakte veel reacties los en werd ook goed bezocht.

Vanaf nu zal Bert wekelijks berichten over zijn visie op (de ontwikkelingen in) medialand. Heet hem welkom en wees het eens of oneens met zijn columns.

Zie ook:
- Recensie Bert Brussen: het failliet van Holland's Next Topmodel

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Even voorstellen: columnist Bert Brussen

 1. //DESH\\

  Leuk hoor!

    /   Reply  / 
 2. Michel

  Mag ik hem ook niet welkom heten? Zonde van deze blog.

    /   Reply  / 
 3. keesss

  wat schuift het Bert?

    /   Reply  / 
 4. Kees

  Z’n eerste column gelezen, driewerf kudt! Trekt het niveau van Zappen Blog in één keer mijlenver omlaag.

    /   Reply  / 
 5. Vincent

  Helemaal met Michel en Kees eens. Laat Bert gewoon lekker op zijn eigen website schrijven in plaats van op deze leuk blog zo negatief te gaan lopen doen!

    /   Reply  / 
 6. Sjon van der Roggelkamp

  Gaat Bert vooral grrrristen-tv recenseren?

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>