Kijkcijfers gemeten: WIDM Aflevering 4 –Koud.. koud.. warm!

Wie is de Mol? Donderdag 19 januari 2012, 20:30 uur Ned1
Aantal kijkers: 1.540.000 waarvan
1.080.000 SBS6 niet ontvangen
460.000 Avatar al gezien hadden

And The Winner Is.. De Mol! Niet John, maar één van de zeven overgebleven kandidaten (Marit! Of Hadewych! Nee toch Marit.. alhoewel?). Ondanks flinke concurrentie waren alsnog anderhalf miljoen mensen getuige van de meest spannende en tevens laatste aflevering op IJsland. Wat wordt de volgende bestemming?

‘Iemand Anders’: een aflevering waarin Anne-Marie aan land kwam, rechtse rakker Frits rood stemde, Liesbeth droomde over paling, Hadewych Frits was, Tim fietste zonder doel en Marit en William dankzij de groep mee mochten naar de volgende bestemming.

Vanaf volgende week wordt de zoektocht naar de Mol voortgezet op een zonnigere locatie. Hoera! Zowel de kandidaten als sommige kijkers kregen het niet bepaald warm van IJsland (wellicht bevat de naam al een verborgen aanwijzing?) Het is er koud, winderig, kaal, koud. Winderig. Desondanks bleek het een mystieke omgeving voor enkele spectaculaire opdrachten, zoals deze week het snorkelen in ijskoud water – wat er bijzonder charmant uitzag. Bij de spannendste opdracht tot nu toe zaten ze warm binnen. In het Höfði-huis (van de IKEA) werd onderhandeld over de toekomst van Marit en William. Niet over of Marit nog zes seizoenen Campinglife moet presenteren en William in HEMA de musical moet gaan spelen, maar over hun mogelijke executie. Gelukkig: Art toverde drie groene en twee rode stemmen tevoorschijn en dus vertrekken alle zeven kandidaten, samen met een lege pot, naar een nieuwe, zonnige locatie.

Wat de zonnige locatie wordt is nog onbekend, behalve voor de molloten. Na enig speurwerk schijnt het Spanje te worden, maar onthoud: niets is wat het lijkt. De vooruitblik van volgende aflevering deed in ieder geval lekker Pelgrimscode-achtig aan. Lekker EO. Hopelijk hoeven de kandidaten volgende week alleen niet op zoek naar allerlei Bijbelse figuren.. Amen!

Zie ook de eerdere columns van Menno Woudt:
- Kijkcijfers gemeten: WIDM Aflevering 3 – Geen Toneel
- Kijkcijfers gemeten: WIDM Aflevering 2 – Wie o wie? Dio nie!
- Kijkcijfers gemeten: Wie Is de Mol? (afl 1)
- Kijkcijfers gemeten: Minute to Win It
- Kijkcijfers gemeten: Sterren op het Doek
- Kijkcijfers gemeten: All You Need Is Love
- Kijkcijfers gemeten: Proefkonijnen
- Kijkcijfers gemeten: Let’s Get Married

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Kijkcijfers gemeten: WIDM Aflevering 4 –Koud.. koud.. warm!

  1. Aaron

    Lijkt mij overduidelijk dat het Spanje is. Foto’s van Almeria, lijken precies op de shots uit de teaser. Goede column trouwens!

      /   Reply  / 
  2. Levi

    Prettige column om te lezen. Alleen één ding: Marit van Bohemen presenteert al 5 jaar geen campinglife meer dus die 6 extra seizoenen zitten er niet in.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>