Kijkcijfers gemeten: In Love with Sterretje

In Love With Sterretje Maandag 23 april, 20:29 uur RTL5
Aantal kijkers: 472.000 waarvan
314.000 medelijden hadden met Tony vanwege de twaalf dames
158.000 Bridgets aandeel ook heel sterk vonden

Realitysterren krijgen bij RTL5 een tweede kans voor imagoherstel. Na Barbie is het de beurt aan Oh Oh Sterretje, minder bekend als Tony Wyczynski, om een andere kant van zichzelf te laten zien. Maar willen we die wel zien? Kan hij nog wel ‘een trucje’ op ze? En ‘willen de twaalf dames zijn derde sterretje nog zien’?

Na Chersonissos is ook Gran Canaria geannexeerd door RTL5. Op Cherso was Tony nog de onvolprezen quotekoning: hij introduceerde de PINO (Potentieel Interessant NeukObject), de PLORK (Perfect Lichaam Ontiegelijke RotKop) en de WOKNOK (Wijd Openstaande KletsNatte OchtendKut). Ik help u slechts herinneren. Nu is Tony op zoek naar een ‘spontane’ en ‘eerlijke’ meid. Dat klinkt opeens heel teder en oprecht – sterker nog, volgende week gaat hij zelfs huilen! Gelukkig wordt het programma door de twaalf dames in balans gehouden.

Het romantische beeld van een datingprogramma verdwijnt snel. Meteen, eigenlijk. De twaalf singles zijn excentriek te noemen en bovenal goed voor de tabaksindustrie op Gran Canaria. Binnen zeven minuten staan er al twee realitysterren in de dop tegen elkaar te schreeuwen. Hierop voortbouwend is de eerste opdracht een stoeiwedstrijd (lees: bitchfight). Tony kijkt toe. De uiteindelijke winnaressen mogen hem daarna masseren. Goed geraden: Tony is het centrale onderwerp. Zie de titel. De eliminatie was dan ook emotioneel. Voor twee dames viel hun droom in duigen. Wonderlijk, maar erg grappig om te zien.

Niet onbelangrijk: Bridget presenteert. Dit in verband met het ‘Buddy-systeem voor realitysterren’. Hierbij worden RTL5-presentatoren gekoppeld aan een realityster om deze, en zichzelf, aan het werk te houden. Misschien moet Bridget toch eens verder met John de Mol praten.

Gaat de nieuwe, milde Tony scoren, zonder de PINO’S en de WOKNOKS? In ieder geval voorspel ik voor pak ‘m beet drie van de twaalf dames een eigen programma. In het najaar, bij RTL5.

Menno Woudt (19 jaar) is zelfbenoemd kijkcijferanalyticus en schepper van Woens.nl – de enige site met een eigen dag in de week!  Lees hier zijn eerdere columns

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Kijkcijfers gemeten: In Love with Sterretje

 1. Albert Verlinken

  Ik lees het al: niet gekeken is niets gemist.

    /   Reply  / 
 2. Linda van Doorn

  triest dat er mensen naar kijken ………..

    /   Reply  / 
 3. leila

  Die Bridget met haar koude uitstraling zakt ook steeds verder in het moeras.
  Wat een pauperprogramma. Dat was de 1e en ook meteen de laatste keer voor mij.

    /   Reply  / 
 4. Rens

  ik begrijp het gewoon niet dat deze kansloze jongeren zo’n podium als media krijgen. Die Tony is echt zo’n voorbeeld, zwaar dik (van al die suikerzoete drankjes en chips die hij naar binnen werkt) te dom om naar te kijken.. maar goed dom is wel om te lachen vind Nederland, dus jongens lachen maar om dit domme wezen….

    /   Reply  / 
 5. you know me

  Damn en dan zit die teef lynn der ook nog is in. .. Heeft by mij in de klas gezeten wat een zielig figuur zeg. … Wel vreemd dat ze voor een nederlandse dikke jongen gaat terwijl ze op. . Negers valt met een wasbordje. .. Hoe kan je mening veranderen in 2jaar tijd :-P . .. Gooi een bekende gast de vila in en zei komt der als een geil golddiggertje opaf geblaft :-P . ..
  Somige veranderen ook nooit

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>