Jim lightning!

Waar deelname aan een dansprogramma al niet goed voor kan zijn. De carrière van Jim was aardig in het slop geraakt, maar de Idols-winnaar is weer helemaal terug in de picture.

Veel dansscholen vragen of de tienerster een optreden wil komen geven. Maar het beste nieuws kwam van de producenten van Grease, de musical die volgend jaar in Nederland gaat draaien. RTL Boulevard wist vanavond te melden dat Jim is gecast voor de rol van Danny (John Travolta). De deal zou op wat formaliteiten na rond zijn.

Daarmee lijkt het argument dat Idols-deelnemers een kortstondige carrière tegemoet gaan, van tafel. Winnaar Jamai verdient zijn brood al als musical-ster, van Hind en Marieke komen binnenkort nieuwe cd’s uit.

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Jim lightning!

 1. Xafedulp

  Ondanks mijn gruwelijke afkeer van musicals, moet ik wellicht toch eens in de rij gaan staan voor de kassa… *kwijl*

    /   Reply  / 
 2. Helen

  Echt leuk dat hij Danny gaat spelen. Euhh…. maar een beetje kort door de bocht dat zijn ‘carrière in het slop’ was geraakt, aangezien hij begin dit jaar getekend heeft bij een nieuwe platenmaatschappij en hij druk is met schrijven voor z’n 3 album, dat is uitgesteld wegens Dancing.. maar dat er zeker komen.

    /   Reply  / 
 3. Herman

  Je zult toch met me eens zijn Helen dat hij na Tell Her geen grote hit meer heeft gescoord en zijn carrière vooral uit schnabbelen leek te bestaan?
  Geloof me, ik had hem ook meer gegund, van mij had hij Idols mogen winnen. Ik vind Jim veel beter/leuker dan Jamai.
  Hopelijk geeft Grease die impuls aan zijn loopbaan.

    /   Reply  / 
 4. Tara

  Herman ,wat dacht je wat?Jim heeft ook nummer 1 hit gehad met This Love is real,
  top 10 hit met On and ON ,de 14e plaats met the way it goes!!!!allemaal van JiM hoor en gouden album IMpressed! Echt zijn carriere zit niet in het slob,hij ontwikkelt zich juist tot multiTALENT!(film,veel tv,dans)
  JIM is hot,hij heeft veeel fanss.
  En niet alleen jonge meisjes.
  Volgend jaar met de hele familie naar GREASE! Lijkt me top!

    /   Reply  / 
 5. Merel

  Ben ook zeer benieuwd wie zijn tegenspeelster mag worden(wat een geluksvogel)! Jim in Grease,kijk daar word ik nou blij van. Jim ,wij gaan met onze hele vriendinnenclub naar je kijken in Grease,schitterend toch?We love Jim

    /   Reply  / 
 6. Samantha

  Vind het top da hij in grease gaat spelen!
  Ik ga er zeker te weten ook heen om te kijke :D

    /   Reply  / 
 7. shirley

  echt zooo gaaf!!! ik vind het super voor hem ik ga echt wel een paar keer kijke!! grease lightning!! =D

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>