Dans je de hele nacht met mij? Of Paul, Cor, Adje en co?

Was er gisteren een duivels dilemma bij de jury van de Ako Literatuurprijs, vandaag is er een duivels dilemma voor de televisiekijker. Stemt hij of zij vanavond af op RTL 4 voor de finale van Dancing With The Stars, of wordt toch gekozen voor Nederland 3 waar Paul de Leeuw (her)begint met Mooi! Weer De Leeuw?

Dancing With The Stars heeft zich in de afgelopen weken ontwikkeld tot een kijkcijferknaller. Aangezien het publiek elke week in aantal toenam, zou het zomaar kunnen dat er vanavond meer dan twee miljoen mensen kijken naar de strijd tussen Jim & Julie en Irene & Marcus. Hoewel Irene hogere cijfers krijgt van de jury, kan Jim rekenen op zijn grote fanschare. Al meer dan eens zwijnde hij door naar de volgende ronde doordat kijkers massaal op hem stemde. Het belooft dan ook een spannende en onvoorspelbare finale te worden.

Ook Paul de Leeuw vond snel de weg omhoog qua kijkcijfers met zijn zomershow Mooi Weer De Leeuw, dat nu is teruggekomen op het tijdstip waar vroeger Kopspijkers werd uitgezonden. Het programma is als een speeltuin voor De Leeuw, waar hij zich kan uitleven met gekkigheidjes en opmerkelijke gasten. Zoals Adje, de man die als ‘niet helemaal snugger’ werd aangezien en ondertussen iedereen om de tuin leidde. De Volkskrant wist te onthullen dat Adje eigenlijk Arijan van Bavel is, acteur en comediant. Paul de Leeuw wist dat al eerder, maar betrok Adje toch wekelijks in zijn programma, iedereen in de waan latend over het echte verhaal van Adje. De beste man dook afgelopen donderdag ook op in de VIP-room van Pauls Parenavond.

In Mooi! Weer De Leeuw vanavond overigens een Robbie Williams-veiling. Alles wat de beste man afgelopen donderdag ook maar heeft aangeraakt, gaat onder de hamer bij Paul de Leeuw.

Dancing With The Stars (finale), 20.00 uur, RTL 4
Mooi! Weer De Leeuw, 20.05 uur, Vara

Zie ook:
- Adje maakt zich op voor dè carnavalskraker van 2006
- Adje leidt tussenstand BvD-trofee
- Paul de Leeuws monoloog: woede, teleurstelling en onbegrip
- Paul de Leeuw gaat vreemd
- Paul, Adje en de vogeltjesdans
- Paul de Leeuw neemt waardig afscheid van domino-mus

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Dans je de hele nacht met mij? Of Paul, Cor, Adje en co?

 1. Mano

  vara neem adje in dienst die maak mensen nog veel meer aan het lachen

    /   Reply  / 
 2. Gerda Hofma

  Echt superrr de show van Paul de Leeuw met Adje. We kijken er altijd naar uit om de show te zien vooral met ADJE hij is echt super geweldig we lachen al bij voorbaat echt SUPERRR !!

  Groetjes namens de hele familie Hofma

    /   Reply  / 
 3. Johan

  Ik vind het altijd leuk hoe die Adje allemaal foutjes maakt, maar ik vind het wel lullig dat ze hem voor paal zetten. Mijn soort moet niet uitgelachen woorden!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>