Dancing With The Stars komt terug zonder Idols-factor

Wat was de meest gehoorde kritiek op Dancing With The Stars? Dat ex-Idol Jim een paar rondes gezwijnd heeft door zijn grote fanschare. Blijkbaar wilden de makers van het programma dat niet nog eens doormaken, want bij de acht nieuwe bekende Nederlanders die wekelijks een dansexamen afleggen, is geen Idol te bekennen. Dat terwijl de naam van Serge Gulikers, die zesde werd bij Idols III, de ronde deed.
RTL heeft de samenstelling van de professionele dansers intact gelaten. Maar de danspartners zijn uiteraard wel gewisseld. Bij de heren nemen vanaf 25 maart deel: John de Wolf (ex-Feyenoord), Winston Post (ex-GTST), Frits Sissing (Opsporing Verzocht) en Maik de Boer (RTL-stylist). Qua vrouwelijk schoon is aangetrokken: Edsilia Rombley (zangeres), Lieke van Lexmond (GTST), Myrna Goossen (ex-Eigen Huis en Tuin) en Barbara de Loor (schaatster).

RTL heeft dus rijkelijk in zijn eigen stal rondgekeken; maar liefst vier van de acht deelnemers is of was verbonden met de zender. Ook lijkt er bewust voor gekozen om niet iemand mee te laten doen die een veel grotere fanschare heeft dan zijn of haar opponenten.

De presentatie is opnieuw in handen van Ron Brandsteder en Sylvana Simons. Overigens wijzigt het programma wel qua uitzending. De danswedstrijd is op zaterdag, maar de uitslag komt voortaan pas op zondagavond op televisie.

Zie ook:
- RTL melkt cashcow Dancing With The Stars verder uit
- ‘Na Idol Jim ook Serge in Dancing With The Stars’
- Jim wint Dancing With The Stars dubbelop

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Dancing With The Stars komt terug zonder Idols-factor

 1. Judy

  ha ha, dat van Serge was dus echte gossip…

    /   Reply  / 
 2. annemarie

  Gelukkig wel.

    /   Reply  / 
 3. annemarie

  Uit dit artikel blijkt maar weer eens hoe populair Jim nog steeds is, maar het kwam niet alleen door de schare fans dat hij gewonnen heeft, hij was ook gewoon goed.
  Dit gezeur overschaduwd de geweldige prestatie van Jim om binnen zo’n korte tijd 10 dansen onder de knie te krijgen.
  Je zag wel in de oudejaarsuitzending hoe goed Jim eigenlijk was in vergelijking met cristijan Albers.
  Met Jim was kreeg Julie altijd veel punten van de jury, met Cristijan de minste.

    /   Reply  / 
 4. tanja

  Ach ik kijk het toch niet..

    /   Reply  / 
 5. Lisanne

  Duh niet gek dan Serge niet mee mocht doen, hij danst al! En als hij wel mee zou doen was het al een stuk minder leuk om naar te kijken!

    /   Reply  / 
 6. Afeu

  hahaha..Thanks

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>