John de Wolf wil er vanavond strak uitzien in Dancing With The Stars

Eén van de opvallendste deelnemers aan Dancing With The Stars is ongetwijfeld John de Wolf. De oud-voetballer met zijn ruwe-bolster-blanke-pit-uiterlijk is nu niet bepaald het type dat urenlang oefent op de 1-2-cha-cha-cha of een Argentijnse tango. Toch is niets minder waar, want de afgelopen weken heeft hij met Roemjana de Haan er alles aan gedaan om vanavond zo goed mogelijk voor de dag te komen, in de eerste aflevering van het tweede seizoen van de danshit.
"Mijn kinderen zeiden meteen: ‘Doen. Krijg je nog gratis dansles ook!’ Ik vind ook dat je af en toe iets moet aanpakken, dat je helemaal niet kan. Daarom zie ik dit als een uitdaging", verklaart De Wolf in het Veronica Magazine zijn deelname. Daaruit blijkt dat hij erg fanatiek is. "Desnoods oefen ik ‘s nachts. Het moet er tijdens de shows allemaal strak uitzien."

Voorheen was De Wolf overigens geen groot fan van dansen. "Je wilt niet weten hoe druk het was op de herentoiletten tijdens de openingsdans op een bruiloft", aldus de oud-voetballer in de tv-gids.

Dat zijn deelname opvallend is, heeft hij zelf ook wel gemerkt. "Ik krijg alleen maar positieve reacties. Maar ik geef toe: toen ik vertelde dat ik meedeed, zeiden veel mensen: ‘Jij!?’ Ze geloofden me niet, dachten dat ik een grapje maakte."

Dancing With The Stars, 20.00 uur, RTL 4

Zie ook:
- John de Wolf strandt voor halve finale DWTS (bericht 30 april)
- Dancing With The Stars komt terug zonder Idols-factor
- RTL melkt cashcow Dancing With The Stars verder uitRTL warmt op voor Dancing with the Stars

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “John de Wolf wil er vanavond strak uitzien in Dancing With The Stars

 1. wilma

  dat is vet cool.
  dat moet iedereen zien.

    /   Reply  / 
 2. iekje

  Nou….en STRAK zag het eruit, pfoe. Zo strak dat er in een boom nog meer beweging zit. Ze mochten even van tevoren wel jeukpoeder in z’n onderbroek strooien. Er zat meer beweging in hem, in zijn voetbaljaren.

    /   Reply  / 
 3. Regina

  zozo John ik heb serieus van je genoten. Zo goed en dat voor een voetballer serieus helemaal geweldig.

    /   Reply  / 
 4. mirjam

  hij ziet er altijd lekker strak uit, heerlijk om naar te kijken

    /   Reply  / 
 5. Danielle

  Ik kan me niet vrstellen dat John positieve reacties kreeg,
  Natuurlijk hij deed zijn best maar weet ook heel goed dat hij het niet kan zoals de andere.
  Wat de reacties betreft denk ik niet dat hij er nu zo goed uitkomt

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>