Feyenoord slachtoffert Lieke van Lexmond

Fans van Dancing with the Stars ergeren zich mateloos aan het programma. Elke week krijgt oud-voetballer John de Wolf de minste jury-waardering, maar elke week zwijnt hij er doorheen op zondagavond, wanneer de uitslag wordt bekendgemaakt. Op verschillende internetsites beklagen zij zich over deze onmogelijke gang van zaken. John de Wolf onthoudt zich wijselijk van commentaar, maar zal vast stiekem in zijn vuistje gniffelen. Want hoewel hij al jarenlang niet meer professioneel tegen een bal heeft getrapt, lijken de Feyenoord-fans massaal de telefoon te grijpen om hun vroegere held te steunen. Deze week ten koste van soapie Lieke van Lexmond.
Toegegeven, ook deze week was Lieke niet de beste. Maar met 31 punten van de jury deed ze het een stuk beter dan John, die er van afkwam met 22 punten. Twee juryleden waardeerden zijn dans zelfs met een onvoldoende.

De vraag is natuurlijk hoe lang dit doorgaat. Wanneer John de Wolf de danswedstrijd zou winnen, heb je pas echt de poppen aan het dansen. Het zou in elk geval wat pit geven aan het brave programma! Wordt vervolgd.

Zie ook:
- Finalemoment Dancing with the Stars ondanks sterke concurrentie boven 2,5 miljoen kijkers? (Bericht 14 mei)
- John de Wolf strandt voor halve finale DWTS (bericht 30 april)
- John de Wolf wil er vanavond strak uitzien in Dancing With The Stars
- Gespreide Dancing with the Stars: meer kijkers en meer stemmen?
- Lieke van Lexmond (GTST) wil geen soapie zijn

20 Reacties // Reageer

20 thoughts on “Feyenoord slachtoffert Lieke van Lexmond

 1. Bregman

  Dit programma helpt zichzelf om zeep door de onproffesionele aanpak v.w.b. de jurering die overgelaten wordt aan voetbalfans, het gaat meer om opbrengsten via sms-jes dan om de kwaliteit van de dansers. Waardeloos entertainment, en zeer frusterend voor de professionals.

    /   Reply  / 
 2. Willy

  Wat kan iemand een programma verpesten door iemand in de race te laten die niet kan dansen.
  John de Wolf, RTL sta op wordt wakker en doe er wat aan want wij willen niet meer kijken naar een programma wat eerst zo mooi was en spannend.
  Wat heeft een jury voor nut.
  Dit heeft niets meer te maken met prestaties.
  Al die zielige fans van de Wolf, schande vind ik het

    /   Reply  / 
 3. Cliff

  Eens een Feyenoorder altijd een Feyenoorder !!!!!!!

  Ga door John !!!!

  You’ll never walk alone !!!!!

    /   Reply  / 
 4. jil snoek

  ook ik wil even mijn mening kwijt,ik vind het ronduit schandalig dat die de wolf er weer doorheen is,het is net een boer alleen zijn klompen ontbreken nog, het is een schande voor de danswereld en dat hij dat zelf niet inziet, kom op zeg, lieke en remco hadden er nooit uitgemogen voor die boer, en als hij een vent was, had ik gezegd eerlijk is eerlijk ik ga eruit ik heb de minste stemmen,en rtl heb ik me ook in vergist het gaat dus weer om de centen, als ze maar bellen, nou ik kijk niet meer ik word kotsmisselijk van die boer met zijn vogeltjes dans,
  ik zou zeggen lieke en remco terug ,dat is wel zo eerlijk.

    /   Reply  / 
 5. Cliff

  Ik stel voor dat niemand meer kijkt.
  En alleen stemmmen………..
  Op de Wolf !!!!!!!
  En nog even iets:
  Hij is de enige vent tussen al die “dansnichten”

  De Wolf Rules !!!!!!

    /   Reply  / 
 6. Danielle

  De Wolf Rules jullie zijn het die het amusement verpesten het gaat jullie niet om normen en waarde want dat toon je al in je bericht.
  De Wolf is geen vent het is een gladde net als jij.
  Walgelijk zijn jullie

    /   Reply  / 
 7. Maria

  Ook ik wil graag even mij mening geven. Schandalig dat zo’n leuk programma verpest wordt door dit soort uitaslagen. De kwaliteit van de dansers doet niet ter sprake, het gaat enkel en alleen om het geld dat er wordt binnen gehaald met dit akelige stemmen via sms. Bij deze wil ik iedereen die zich hier aan ergert oproepen niet meer te kijken of te stemmen. Dat is de enige manier om te laten voelen hoe er over dit soort praktijken gedacht wordt. Daarnaast roep ik de jury op om zich hier niet meer voor te laten gebruiken.

    /   Reply  / 
 8. Maria

  Ook ik wil graag even mij mening geven. Schandalig dat zo’n leuk programma verpest wordt door dit soort uitslagen. De kwaliteit van de dansers doet niet ter sprake, het gaat enkel en alleen om het geld dat er wordt binnen gehaald met dit akelige stemmen via sms. Bij deze wil ik dan ook iedereen die zich hier aan ergert oproepen niet meer te kijken of te stemmen. Dat is de enige manier om te laten voelen hoe er over dit soort praktijken gedacht wordt. Daarnaast roep ik de jury op om zich hier niet meer voor te laten gebruiken. Hun professionele beoordeling wordt gewoon genegeerd.

    /   Reply  / 
 9. Harry

  Ik stel voor dat er niet meer gestemd wordt wie er in mag blijven, maar op degene die er uit moet volgens de kijker. Wedden dat de de uitslag er dan veel anders uit zou zien.
  De meesten hebben gedacht Lieke en Remco blijven wel dus daarop hoeven we niet te stemmen. De stemmers voor De Wolf hebben natuurlijk wel massaal gestemd. Dus het liht eigenlijk ook aan ons eigen stemgedrag en dat door RTL zo wordt gebruikt om veel geld binnen te halen.

    /   Reply  / 
 10. John de Wolf

  Het is net als met Idols, ook dan wint iemand die een zogenaamde X-factor heeft volgens een deel van Nederland.
  En de uitslag is nooit zoals jij denkt of zoals ik denk dat hij had moeten zijn.
  Jullie laten je allemaal in de zeik nemen door de commerciele omroepen.
  Stop dan toch met bellen of sms-en.
  Scheelt een hoop geld/beltegoed.
  Laat het over aan de zogenaamde vakjury die het ook nooit eens is. Ook dan moet je al door hebben dat je gefopt wordt. Hoe kan de ene expert zeggen dat het goed is en de ander zegt dat het niet goed is.
  Met ander woorden.
  Je wordt echt genaaid waar je bij bent.
  En dan nog iets…..
  John de Wolf wint, en waarom …..
  Omdat zolang hij erin zit er extra gestemd gaat worden op de andere deelnemers omdat iedereen hem eruit wil hebben.
  En dat levert weer geld op…..
  DUS STOP MET STEMMEN OF STOP MET ZEIKEN !!!!

    /   Reply  / 
 11. Ron

  Waarom vergeet iedereen dat dit ook nog eens gaat over amusement en niet alleen over de danskwaliteiten van een danser of danseres…draai aan de knop van je tv als je het niet leuk vind maar ik lach harder om de Wolf met zijn poging om te dansen (doe het maar eens na) dan om Sissing die zogezegd meer een danser is maar geen amusement brengt…..

    /   Reply  / 
 12. JM

  Zonde van zo’n leuk programma. De jury is overbodig. En ik dacht echt dat het om het dansen ging. Bellen of SMS-en doe ik niet. Dat is mensen uitspelen tegen elkaar en heeft niets meer met de kern van het programma te maken. Of juist wel…??
  Het begint er inderdaad op te lijken dat het weer een pure commerciele kwestie is.
  John de Wolf is best een leuke vent, maar dansen kan hij echt niet, dat ziet elke amateur.

    /   Reply  / 
 13. Tooske

  RTL waar zijn jullie in godsnaam mee bezig.
  Het is zo’n leuk programma om naar te kijken.Lieke en Remco dansen de sterren van de hemel. Ontzettend leuk om naar te kijken.
  En dan zie je John de Wolf huppelen en springen, dat is echt geen gezicht. Hij kan er ook niets aan doen dat hij geen maatgevoel heeft maar stuur dan niet de goede dansers weg. Is toch echt niet eerlijk.
  Waarom is er zo’n goede jury, is toch niet goed dat de slechten blijven en de goeden moeten gaan. Laat de mensen in het land niet meer sms’n en hou het alleen bij de jury.
  En nog iets laat Lieke en Remco terug komen,zij hebben het echt verdiend.
  Op de manier zoals het nu gedaan wordt is het een flut programma en helemaal niet eerlijk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    /   Reply  / 
 14. wilma

  ik vind het dom dat Lieke van Lexmond en Remco Bastiaans er uit zijn.

    /   Reply  / 
 15. wilma

  pas op je woorden.

    /   Reply  / 
 16. Jan

  Ach, het is maar een TV programma…

    /   Reply  / 
 17. Henk

  Ik begrijp de commotie niet zo goed. Natuurlijk: danstechnisch is Lieke (veel) beter dan John. Maar daar gaat het in dit programma niet alleen om. Daarvoor is de professionele jury en die plaatst John steeds als laatste. De formule van het programma is nu juist dat ook leken kunnen stemmen, en die hebben blijkbaar hele nadere maatstaven. Zo zit het programma in elkaar. Ook bij het origineel in Engeland (Strictly come Dancing) gaat dat zo en dat is niet commercieel. Als je daar niet tegen kunt kun je beter alleen maar naar “echte” danswedstrijden kijken.
  Bovendien: inmiddels zijn de drie beste paren overgebleven. Daar hoort Lieke niet bij, iedereen die een beetje verstand van dansen heeft kon dat al vanaf aflevering 1 zien. Vergelijk de danshouding van Lieke maar eens met die van Barbara (die was afgelopen weekeinde gewoon weer heel mooi). En Frits en Winston doen het op dat gebied ook beter, zeker gelet op hun “handicap” als niet professionele man. Uiteindelijk gaat het de komende weken tussen drie paren die alle drie goed kunnen dansen. Wie het wint? Ik zou het niet weten, het is mij om het even want ze zijn alle drie ongeveer even goed.
  Tenslotte: de suggestie om alleen te stemmen op het paar waarvan je vindt dat het eruit moet heeft mijn sympathie. Ik denk alleen dat er dan minder gestemd wordt (je hoeft maar op één paar te stemmen i.p.v. op alle paren die je erin wilt houden). En dat kost RTL dan inkomsten zodat ik bang ben dat dit voorstel het niet zal halen.

    /   Reply  / 
 18. Kimberley

  Persoonlijk heb ik die hele heisa rond John en Lieke nooit begrepen. Tuurlijk was Lieke in vergelijking met John best aardig, maar ze was ook weer niet geweldig te noemen. Wellicht had ze een ronde verder moeten komen, maar de halve finale had ze sowieso nooit gehaald,want de laatste 3 paren waren duidelijk een paar maatjes te groot voor haar. Ik heb Remco in diverse media horen roepen hoe teleurgesteld hij was en dat hij met Lieke de beste danseres in haden had en met haar zeker had moeten winnen. Wat een slecht verliezer!

    /   Reply  / 
 19. Ikke

  Ik vind het echt belachelijk dat dan die john de wolf door is, ik vond Lieke veel leuker en hij heeft kei vaak een onvoldoende enzo! waarom is hij dan steeds door ? Hij kan het voor geen meter vergeleken met de anderen die allemaal veel hoger halen! ik heb niets tegen John de wolf maar ik vind het tog niet echt eerlijk!

  het gaat om het dansen vind ik en niet om de stemmen!

    /   Reply  / 
 20. Ikke

  Ja dat zou ook kunnen, dat weet ik niet,

  maar ik vind dat het om het dansen gaat en niet om de stemmen. En Lieke vond ik tog iets beter dan John De Wolf, maarja….

  We kunnen er tog niets meer aan doen, en zo is het nu maar!

  de wereld vergaat niet!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>