John de Wolf strandt voor halve finale DWTS

De lieve vrede in Dancing with the Stars is teruggekeerd, want John de Wolf is deze week afgevallen. Hij kon niet nog een zondag rekenen op de massale steun van Feyenoord-fans, waardoor hij voorgaande weken wist te overleven ten koste van kandidaten die een veel hogere jury-waardering kregen. Met name bij het afvallen van Lieke van Lexmond vorige week leverde dat behoorlijk wat boze reacties op. De telefoon op de redactie van de danswedstrijd zal morgen niet meer roodgloeiend staan.

John de Wolf zag zijn vertrek overigens al aankomen. Bij het dansen van de rumba gisteren maakte hij een verkeerde pas. "Roemjana en ik hebben er nog wel zo hard op getraind. Ik weet dat ik die pas kan en toch doe ik hem niet. Balen!", aldus de oud-voetballer gisteren na de uitzending. En vanavond zei hij: "Gisteren zei ik al tegen Roemjana: houd er maar rekening mee dat het over is."

De halve finale gaat volgende week tussen Winston Post en Euvgenia Parakhina, Frits Sissing en July Fryer en Barbara de Loor en Marcus van Teijlingen. Het duo Frits & July lijkt favoriet; zij kregen vier tienen van de jury. July was ook al de danspartner van Jim Bakkum, de winnaar van de eerste Dancing with the Stars. Zij moesten het toen opnemen tegen Irene van de Laar en Marcus. Laat Marcus nu net de grootste concurrent zijn van Julie…

Zie ook:
- Feyenoord slachtoffert Lieke van Lexmond
- ‘RTL maakt ook derde serie Dancing with the Stars’
- John de Wolf wil er vanavond strak uitzien in Dancing With The Stars

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “John de Wolf strandt voor halve finale DWTS

  1. Sanne

    Er zijn nu nog 3 paren over. Barbara en Marcus, Frits en Julie en Winston en Euvgenia. Ik vind ze alle drie goed, maar hoop toch dat Barbara gaat winnen. Ze doet het echt super en wordt elke week ook beter. Zowel in de latin als in de ballroom is ze heel goed. Ook Winston wel in beide, alleen afgelopen zaterdag was hij minder in de ballroom. Ook Frits vind ik minder in de ballroom en daarom vind ik dat Barbara moet winnen. Zij is in beide heel goed. Dat konden we afgelopen zaterdag wel zien aan de punten. Op beide dansen scoorde ze heel hoog. Ze hadden daarom ook het hoogste aantal punten samen. Ik vind ze super en wil ze zeker in de finale hebben. Nu maar hopen dat ze genoeg stemmen krijgen. Mijn stem hebben ze in ieder geval

      /   Reply  / 
  2. iris

    Ik vind het toch zo belachelijk hoe jullie met John Williams omgaan bij D.O.I.. Joh de Wolf was duizendmaal erger en wat?? Men lachte om zijn geklungel. Hou toch op met die onzin man! Ik vind JW ook niet zo een ster maar bij mij gaat het om het onderscheid dat hier gemaakt wordt in de publicaties. Natuurlijk…, ik zie het alleen, want volgens jullie zal ik wel zwart zijn. Duhhh, neen spierwit,maar ik heb oog voor dit soort onrechtvaardige bejegeningen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>