Wie danst de finale niet in?

Dancing with the Stars komt ook dit jaar razendsnel tot een climax. In tegenstelling tot veel andere afvalwedstrijden is hier het voortraject van audities buiten beschouwing gelaten, en als je dan maar acht kandidaten hebt, kom je al snel tot het einde. Maar vanavond is het nog even peentjes zweten voor de laatste drie dansers in Dancing with the Stars. Want één stel zal de finale niet redden, maar vanavond afvallen. Welk?

Ik denk dat we wel vast kunnen stellen dat Frits Sissing en Julie Fryer moeiteloos doorgaan. Zij scoorden vorige week vier keer een 10, beter kan niet. Het zou mij niet verbazen als zij winnen; Frits is al een lievelingetje van zijn vorige programma’s, en Julie heeft al vele harten gestolen als danspartner van Jim, de vorige winnaar van DWTS.

Maar tussen Winston Post en Barbara de Loor kan het nog wel eens spannend worden. Ik heb niet elke keer gekeken, maar volgens mij danst Barbara beter dan haar concurrent. Alleen heeft Winston zijn uiterlijk mee en het feit dat hij veel bekendheid geniet als acteur. Ik vermoed dat dat Winston meer mensen kan bewegen tot het uitbrengen van een stem. Dat zou dus betekenen dat Barbara afvalt. Of dat ook zo is? Vanavond eerst maar eens kijken hoe ze het er van afbrengen.

Dancing with the Stars (halve finale), 20.00 uur, RTL 4

Zie ook:
- Tweemaal is scheepsrecht voor Marcus van Teijlingen (Met uitslag finale)
- Winston en Euvgenia favoriet voor zege Dancing with the Stars (met uitslag 7 mei)
- John de Wolf strandt voor halve finale DWTS
- Feyenoord slachtoffert Lieke van Lexmond

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Wie danst de finale niet in?

 1. Sanne

  Nou zo zeker ben ik er niet van dat Frits moeiteloos door gaat. Hij had dan wel 4 tienen afgelopen zaterdag, maar met die 4 tienen had hij niet het hoogste aantal punten. Dat hadden Barbara en Marcus, dus dat zegt voor mij genoeg. En Frits en Julie hebben meestal de minst punten van de 3.

    /   Reply  / 
 2. Jowil

  Waarschijnlijk zal Frits de finale niet in dansen. Dat ligt niet aan hemzelf maar aan zijn danspartner. Zij begint het publiek te irriteren (ze komt erg kleverig over)en haar outfits zijn ook geen feest om naar te kijken. Barbara en Winston daarentegen vormen met hun partners steeds een artistiek en elegant geheel en wél een feest om naar te kijken.

    /   Reply  / 
 3. Brenda

  Jammer voor Frits.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>