Winston en Euvgenia favoriet voor zege Dancing with the Stars

Julie Fryer zal niet voor de tweede keer Dancing with the Stars op haar naam schrijven. Vanavond is ze met haar danspartner Frits Sissing afgevallen. Scoorden ze vorige week nog vier keer een 10, deze week behaalden ze met de tango en de rumba de minste punten van de laatste drie koppels. De finale zal volgende week gaan tussen Winston Post en Euvgenia en Barbara de Loor met Marcus. De favorietenrol lijkt weggelegd voor Winston.
Marcus stond tijdens de eerste reeks van Dancing with the Stars ook al in de finale, toen met Irene van de Laar. Uiteindelijk wonnen Jim Bakkum en Julie.

Marcus en Barbara kregen 73 punten, net zoveel als Winston en Euvgenia. Het eerste danskoppel behaalde drie keer een 10 (Winston & Euvgenia twee keer) maar Barbara en Marcus kregen ook twee keer een 8 als laagste cijfer, terwijl Winston e Euvgenia dat slechts één keer hadden.

Het zal een spannende finale worden volgende week, al lijkt het er op dat Winston de meeste sms’ers op de been zal kunnen brengen.

Zie ook:
- Tweemaal is scheepsrecht voor Marcus van Teijlingen (Met uitslag finale)
- Wie danst de finale niet in?
- John de Wolf strandt voor halve finale DWTS
- Feyenoord slachtoffert Lieke van Lexmond

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Winston en Euvgenia favoriet voor zege Dancing with the Stars

 1. gerlinde

  wat jammer dat ze eruit zijn.
  ze waren zo goed!
  maar ik wist niet wie er weg moest
  ik vond iedereen goed!
  als winston eruit ging … jammer
  barbera…. jammer
  frits… jammer!

  veel succes met de FINALE !!

    /   Reply  / 
 2. Sanne

  Ja, ze waren alle 3 heel goed. Maar vind wel dat de bste 2 in de finale staan. Als je kijkt naar alle shows dan hebben deze 2 paren in totaal meer punten gehaald dan Frits en Julie. Ook zaterdag hadden ze meer punten. Daarom vind ik het terecht dat deze 2 in de finale staan. Ik ben zelf voor Barbara en Marcus, maar vind Winston en Euvgenia ook goed. Natuurlijk hoop ik dat Barbara en Marcus gaan winnen, maar als Winston en Euvgenia winnen, kan ik daar ook mee leven. Zij zijn ook heel goed.

    /   Reply  / 
 3. Judy

  Ik ben voor Winston en Euvgenia, en ik vind het terecht dat Frits en Julie eruit liggen, had ook wel eerder gemogen…

    /   Reply  / 
 4. Karen

  Ik hoop dat Barbara en Marcus gaan winnen. Ze zijn beide goed, maar hun vind ik een leuker koppel. Ze zijn ook meer een eenheid samen.

    /   Reply  / 
 5. eefje peefje

  ik ben voor winston! barbara is ook wel leuk hoor maar winston nog veeeeeel leuker :-D ik zou het jammer vinden als barbara gaat winnen maar ik kan er mee leven(hoop ik) wel jammer van frits maar het was wel terecht. die freestyle dans van barbara was wel iets leuker dan die van winston maar daarom vind ik barbara nog niet beter. ik vind het echt heel leuk dat de moeder van euvgenia er was! echt leuk voor haar! ik ben benieuwt wie er gaat winnen! (winston winston!) ik zal duimen voor winston! xXx eefje peefje

    /   Reply  / 
 6. eefje peefje

  aan judy: wat nou eerder! hun waren ook goed hoor! ze mochten ook wel 4e worden en lieke dan 3e maar dat is helaas niet zo! FRITS WAS OOK GOED HOOR!

    /   Reply  / 
 7. lih

  ik vind je sip

    /   Reply  / 
 8. so heet k eenmaal

  ik heb vandaaag winston en euvgenia gezieeen !!!
  so0o0ow was echt leuk !!
  winston is gewoon knap :D

    /   Reply  / 
 9. ds

  IK vindt het niet jmmr het is tog een niet leuk
  programma

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>