Dancing with Andrea Bocelli

Doodop zijn ze, de laatste twee koppels van Dancing with the Stars. De afgelopen drie maanden is er keihard getraind om elke zaterdagavond een zo verbluffend mogelijk resultaat neer te zetten. Nog één keer zullen Winston Post en zijn Euvgenia alles geven, net als Barbara de Loor met haar Marcus. En daarna zullen ze ongetwijfeld de meest slopende 24 uur ooit tegemoet gaan, wachtend op de uitslag. Om het leed wat te verzachten heeft RTL gezorgd voor wat aangename muzikale afleiding in de vorm van Andrea Bocelli.
Bocelli bracht recent een nieuw album uit waarvan hij vanavond ongetwijfeld een of enkele nummers ten gehore zal brengen, vermoedelijk zelfs tijdens een dans van één van de koppels. In Nederland is de Italiaanse zanger nog altijd razendpopulair. Zijn albums zijn telkens goed voor een verkoop van minstens 100.000 exemplaren.

Toch lijkt het er op dat er iemand heeft zitten te slapen bij Dancing with the Stars. Want morgen, tijdens het finalemoment van de danswedstrijd, is er wederom muziek in de vorm van Jim Bakkum en Bettine Holwerda (samen te zien als Danny & Sandy in de musical Grease) en Marco Borsato. Juist die laatste artiest had natuurlijk prachtig op de zaterdagavond gepast, zodat Marco en Andrea samen hun duet hadden kunnen zingen. Daar is dus niet voor gekozen. Misschien omdat dit duo alle aandacht zou opeisen?

Net als bij de eerste reeks Dancing with the Stars belooft het ook dit keer een spannende strijd te worden. Winston en Barbara zijn aan elkaar gewaagd. Wij voorspellen een uiteindelijke zege voor Winston, maar ja… twee weken terug dachten we nog dat Frits Sissing uiteindelijk zou winnen. En die sneuvelde zoals bekend vorige week. Wie denken jullie dat er wint?

Zie ook:
- Winston en Euvgenia favoriet voor zege Dancing with the Stars
- ‘RTL maakt ook derde serie Dancing with the Stars’
- Gespreide Dancing with the Stars: meer kijkers en meer stemmen?
- Nlpop: Samenwerking Marco & Andrea: de wijn vloeide rijkelijk
- Nlpop: Jims tegenspeler in Grease wordt Bettine Holwerda

1 Reacties // Reageer

One thought on “Dancing with Andrea Bocelli

  1. Sanne

    Ik denk Winston en Euvgenia
    Maar ik hoop Barbara en Marcus

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>