Tweemaal is scheepsrecht voor Marcus van Teijlingen

Vorig jaar viste Marcus van Teijlingen achter het net, toen hij met zijn danspartner Irene van de Laar verloor van Jim Bakkum en Julie Fryer. Maar dit keer heeft hij Dancing with the Stars op zijn naam geschreven, samen met schaatsster Barbara de Loor. Het duo kreeg gisteren al de hoogste jurywaardering, vandaag kregen Marcus en Barbara ook nog eens de meeste stemmen. Winston Post en Euvgenia Parakhina eindigden als tweede.
Het was een mooie finaleshow (1.868.000 kijkers). Allereerst was er Marco Borsato die zijn nummer 1-hit Rood zong, terwijl Julie Fryer met Louis van Amstel een freestyle-dans uitvoerden. Later was er een optreden van oud-winnaar Jim Bakkum met Bettine Holwerda. Zij vertolken samen de rollen van Danny en Sandy in de musical Grease, die later dit jaar langs de theaters trekt. Tussendoor mochten alle danskoppels van dit seizoen ook nog de dansvloer op. Vooral Lieke van Lexmond kreeg een luid applaus; zij werd ‘geslachtofferd’ door Feyenoord enkele weken geleden, toen John de Wolf in de race bleef terwijl hij beduidend minder goed danste. Het publiek was haar niet vergeten.

Bij het finalemoment leek het er even op dat Ron Brandsteder zijn kaartjes kwijt was, maar dit bleek bewust gedaan door de redactie. Desalniettemin verhoogde het de spanning. Na luttele seconden volgde de ontknoping: Barbara en Marcus winnen Dancing with the Stars II.

Sylvana Simons wenste de jury overigens een fijn weerzien voor de volgende reeks. Daarmee lijkt het dus wel zeker dat RTL opnieuw een seizoen van dit programma bestelt. In het najaar volgt echter eerst The X-Factor, daarnaast komt RTL met een ijsdans-variant van de danswedstrijd. Een nieuw seizoen van Dancing with the Stars hoeft dan ook niet verwacht te worden voor het zomerseizoen 2007.

Zie ook:
- Finalemoment Dancing with the Stars ondanks sterke concurrentie boven 2,5 miljoen kijkers?
- Winston en Euvgenia favoriet voor zege Dancing with the Stars
- Feyenoord slachtoffert Lieke van Lexmond
- ‘RTL maakt ook derde serie Dancing with the Stars’
- Nlpop: Rode danspasjes en Grease in Dancing with the Stars

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Tweemaal is scheepsrecht voor Marcus van Teijlingen

 1. Karen

  Super dat Barbara en Marcus gewonnen hebben. Vond ze een super paar. Ze waren ook zo leuk samen.

    /   Reply  / 
 2. wilma

  jammer voor winston en euvegina.

    /   Reply  / 
 3. Judy

  ja idd jammer voor winston! ik was ook voor hem. maar ik moet toegeven dat barbara en marcus in de finale toch net iets beter waren.. helaas!

    /   Reply  / 
 4. anneke van lente

  winston was goed , maar ik ik vond barbera
  steengoed !! Remco en lieke hadden ook verder moeten komen wat remco allemaal doet
  dan is hij supper een vakman !!dan had hij moeten winnen van john de wolf hij is een topdanser !! sjappo !!!groetjes van anneke

    /   Reply  / 
 5. Janneke

  Heye marcus

  Ik vind je een superlekkerding!!!

  Kuzziez Janneke

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>