Topkok Herman den Blijker weigerde deelname aan Dancing with the Stars

Het is snel gegaan met de tv-carrière van Herman den Blijker. Via de serie Herrie in de Keuken genoot hij enige bekendheid, met de follow-up Herman zoekt Chef vestigde hij zijn naam definitief. En dat heeft zo zijn gevolgen, vertrouwt hij het Amsterdamse stadsblad Nl20 toe. "Het is wel idioot. Ik word voor van alles gevraagd. Ik ben zelfs uitgenodigd om mee te doen aan Dancing with the Stars", aldus Den Blijker, waarop zijn financiële man David Crouwel – die ook deelneemt aan het gesprek – zich verslikt. "Aan wat!?"
"Ja, echt", antwoordt Den Blijker daarop. David: "Waarom heb je dat niet gedaan, joh?" Herman pakt met twee handen zijn omvangrijke buik beet. "Wat denk je zelluf, mafkees?"

Wel jammer hoor. Den Blijker zegt het gewoon recht voor zijn raap. Zou volgens mij geweldige televisie hebben opgeleverd. Wie weet zwicht hij voor de derde serie van Dancing with the Stars.

Zie ook:
- Tweemaal is scheepsrecht voor Marcus van Teijlingen
- ‘RTL maakt ook derde serie Dancing with the Stars’

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Topkok Herman den Blijker weigerde deelname aan Dancing with the Stars

 1. hooi

  ja, maar ik denk dat hij de eer aan zichzelf houdt.

    /   Reply  / 
 2. Cornelissen

  Goedemiddag medewerkers:
  Ik vind het een topprogamma van Herman Blijkers.
  Ik wou even wat vragen,heeft herman met zijn moeder in Rotterdam in een hofje aan de schiekade of schieweg gewoond??Zeg Apotheek Bouwman op de schiekade je iets.
  Ik vind herman zo’n bekend gezicht hebben en ik kwam volgens mij altijd bij zijn moeder medicijnen brengen,ik werkte als jongen van 15-16jaar daar bij de apotheek met zo,n grote bakfiets om de zieke mensen medicijnen te brengen,misschien heb ik wel de verkeerde voor me hoor,maar ik ben op zoek,ik ben een rasechte rotterdammer,geboren in de robert fruinstraat,naderhand naar de jan porcellistraat,bij de middellandstraat.
  Hopende dat Herman mij een reactie kan geven.
  Vr,Gr.Ton Cornelissen.

    /   Reply  / 
 3. p.l. slis

  Geachte Ton Cornelissen,

  U heeft kennelijk voor de Apotheek Bouwman gewerkt, daarvoor Apotheek Gerhardt. Zij hebben in 1959 de Apotheek Dr. Willem van Rijn gekocht. Er is een gedenkboek 100 jaar, waar ik al lang naar zoek.
  Kan u me helpen.

  P.L. Slis (070-3642209)

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>