Kunstschaatsen: Martijn Krabbe vs Gerard Joling

Binnenkort kunnen we Martijn Krabbe op schaatsen zien, want hij zal Dancing on Ice gaan presenteren. Dat is de kunstschaats-variant van Dancing with the Stars, dat in het nieuwe seizoen te zien is op RTL 4. Evert Santegoeds maakte vanmorgen melding van de presentatieklus, RTL zou dit nieuws bij de persconferentie ervan eind deze maand bekendmaken. Krabbe maakt daarmee een mooie promotie na Idols III. Hij mag het gaan opnemen tegen Gerard Joling en Nance Coolen, die de SBS-ripoff gaan presenteren.

Helemaal als een verrassing komt de keuze van RTL niet. De laatste jaren is gebleken dat Krabbe allround inzetbaar is, waarbij zijn prestaties bij Idols natuurlijk doorslaggevend waren. Daar liet hij zien geen enkele moeite te hebben met het presenteren van een grote liveshow. Ik denk dan ook dat hij zich prima zal kwijten van zijn rol als presentator bij Dancing on Ice. Ook leuk om een wat jonger gezicht te zien dan Ron Brandsteder. En ik ben erg benieuwd of hij nog een sidekick krijgt, zoals dat bij Idols en Dancing with the Stars het geval was.

De RTL-variant lijkt me ook leuker dan die van SBS, die het format schaamteloos heeft gekopieerd. SBS maakte al enkele sterren bekend die mee zullen schaatsen, al kan hier beter gesproken worden van bobo’s. Wat te denken van Klaas Wilting, Mari van de Ven en ex-Idol Maud Mulder? RTL heeft nog geen sterren bekendgemaakt, wel staat vast dat Joan Haanappel en Sjoukje Dijkstra zitting nemen in de jury.

Eind deze maand dus een persconferentie waarop meer details worden onthuld, dan meer informatie.

Zie ook:
- SBS en RTL vechten nieuwe ijsrel uit
- SBS kan geen sterren vinden voor Schaatsstrijd
- Koppelkoning, huizenverbouwer, Idols-presentator… wat kan Martijn Krabbe eigenlijk niet?

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Kunstschaatsen: Martijn Krabbe vs Gerard Joling

 1. Angel Wynton

  We zullen zien maar ik denk dat Gerard
  dit toch gaat winnen..dat eisen we zelfs
  van hem..en we weten dat hij het super
  goed kan..en we ondersteunen dit dan ook
  op onze weblogs en site’s en hoe..!!!

  http://www.gerardjolingbabbelbar.nl

    /   Reply  / 
 2. Jeroen

  SBS heeft juist dan RTL gekopieert. RTL melde vorig jaar al met dancing with the stars een schaats variant te maken. Dus er is niks van waar dat RTL heeft gekopieert van SBS, het is juist andersom!!

    /   Reply  / 
 3. krabbe-hater

  MARTIJN KRABBE, WAT BEN JE TOCH EEN ZIELEPIET! STOER HOOR OM BIJ JENSEN SBS6 EN NANCE EEN BEETJE AF TE BRANDEN. PAPA’SKINDJE!!! IK BEN BENIEUWD WAT JE ZOU ZEGGEN ALS NANCE ER OOK BIJ HAD GEZETEN, DAN WAS JE WAARSCHIJNLIJK POESLIEF. MAAR JA LOGISCH DAT JE ALTIJD EEN ACT OP MOET VOEREN, WANT ALS JE JEZELF BLIJFT KONDEN ER NARUUTLIJK WELEENS GEKKE DINGEN GEBEUREN. IK HERINNER BIJVOORBEELD NOG DIE VERTONING TOEN JE IN HET BIG0BROTHER-HUIS ZAT. HAHAHAHAHA TOEN WAS JE NIET ZO STOER HE? EN DAN HEB JIJ HET OVER NANCE??? JOLING RULEZZZ

    /   Reply  / 
 4. melanie

  Daarom is RTL ook leuker!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>