Televisie op z’n hondjes

Bridget Maasland heeft schijnbaar de ogen van veel televisiemakers geopend, want er worden opeens massaal programma’s aangekondigd met honden er in. Naast het matig scorende Woef! komt SBS in december met Dancing with the Dogs. Hans van de Togt vertelde bij Paul de Leeuw dat hij één van de deelnemers is aan deze zoveelste variant van Dancing with the Stars. Naar aanleiding van dat succesvolle programma begon hondengoeroe Martin Gaus al een cursus doggydancing met dezelfde naam.

Maar ook de EO ziet wel wat in een programma met de trouwe viervoeter. Daarom bestelt deze zender twaalf afleveringen van Snuf de Hond, een serie gebaseerd op de kinderboeken van Piet Prins. De serie moet in 2008 worden uitgezonden.

Wat volgt er nog? Koken met honden? Idols met honden? Big Brother met honden?

Zie ook:
- Hier keek niemand naar: Woef!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Televisie op z’n hondjes

  1. Jos

    Overigens heeft SBS6 aan Medialog laten weten dat ze absoluut niet bezig zijn met een programma als Dancing with the Dogs.

      /   Reply  / 
  2. Cynthia

    Snuf de Hond is wel een goeie boekenreeks. Ik ben dus wel benieuwd naar de serie!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>