Fragment sprong Patty Brard doet kassa Reinout rinkelen

VIDEO – Sterren Springen op Zaterdag gaat de wereld over. Hoewel de krabbel onder het verkoopcontract nog gezet moet worden, hebben onder andere Australië, Amerika, Engeland, Duitsland, Frankrijk en België belangstelling voor het programma. Eyeworks liep al zeker vijf jaar rond met het format, maar kreeg het pas op zender toen SBS 6 een spraakmakende show zocht om het seizoen te openen. Eyeworks-baas Reinout Oerlemans weet in elk geval hoe hij zenderbazen wereldwijd enthousiast moet krijgen: met het fragment van de eerste sprong van Patty Brard.

“Klopt het dat jij alleen de sprong van Patty brard laat zien en dat ze dan zeggen ‘verkocht!’?”, vraagt Matthijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door. Reinout laat een kleine pauze vallen en bevestigt dan. “Iedereen kent het succes van het programma en weet ook dat SBS er moeilijk voor stond. Ik zit dan aan de telefoon met die zenderbazen. Na het gesprek stuur ik nog even een mailtje met die sprong. Omdat dàt fragment het programma is. Patty gaat de wereld over.”

De producent heeft groot bewondering voor het lef van Brard, toch staat hij desgevraagd niet zomaar een percentage af van het geld dat hij verdient aan Sterren Springen. Wel geeft hij aan Patty een beetje geadopteerd te hebben. “Ik heb een fragment meegenomen van een nieuw programma waar Patty ook in zit, maar dat mocht ik helaas niet laten zien omdat we hier terugblikken en niet vooruitkijken. Maar Patty speelt daar echt een belangrijke rol in. Zo helpen we elkaar een beetje.” Vermoedelijk gaat het om een fragment uit Van Je Vrienden Moet Je ‘t Hebben, de zaterdagavondshow waar SBS 6 op 13 oktober mee komt.

Bekijk het gesprek met Reinout Oerlemans in DWDD:

Zie ook:
- Gerard Joling denkt dat BN’ers Sterren Springen 2 weigeren
- Engeland en Amerika lonken naar Sterren Springen
- Gerard Joling mocht van verzekering niet zelf van duikplank
- Gat in trommelvlies Jody Bernal, exit Sterren Springen
- SBS 6 overweegt vervolg Sterren Springen op Zaterdag
- Kijkcijfers zaterdag: 1,3 miljoen kijkers zege Liza Sips

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Fragment sprong Patty Brard doet kassa Reinout rinkelen

  1. Pingback: Engeland, Frankrijk en Australië kopen Sterren Springen | Zappen

  2. Pingback: Doorbraak Eyeworks: Sterren Springen aan VS verkocht | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>