Bonnie St. Claire gaat proefschaatsen voor SBS 6

Gaat Bonnie St. Claire nu wel of niet meedoen aan Sterren Dansen op het IJs? Het AD berichtte eerder deze week dat de 63-jarige zangeres te bang was om te vallen en daarom deelname had geweigerd. Maar Gerard Joling meldde op de 2013-presentatie van SBS 6 dat ze wel meedoet. Het blijkt nu dat Bonnie eerst een keertje gaat proefschaatsen. “Als dat lukt, doet ze volgens eigen zeggen mee met het SBS 6-programma”, meldt het AD vandaag.

SBS 6 zou graag willen dat Bonnie de ijzers onderbindt. Ze krijgt een vorstelijk salaris, goede begeleiding en ongevaarlijke schaatsküren, meldt ze aan de krant. “Het lijkt me superleuk, maar ik wil op mijn leeftijd en als vrouw zonder vlees op de botten elk risico uitsluiten.”

Zie ook:
- Sterren Dansen op het IJs ‘jonger en sexyer’ terug
- José Hoebee in Sterren Dansen op het IJs, Bonnie niet
- Nance voelt zich gepasseerd bij Sterren Dansen op het IJs
- Sterren Dansen op het IJs terug op vroege zaterdagavond
- Tess Milne ‘de nieuwe Nance’ naast Gerard Joling

1 Reacties // Reageer

One thought on “Bonnie St. Claire gaat proefschaatsen voor SBS 6

  1. bibi

    ajb niet!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>