BN’ers gepolst voor Ski Springen met Sterren

Het programma Ski Springen met de Sterren lijkt er echt te gaan komen. Albert Verlinde meldde in oktober al het gerucht dat deze winterse variant op Sterren Dansen op het IJs en Sterren Springen op Zaterdag er aan zit te komen. Nu blijkt dat verschillende BN’ers zijn gepolst of ze mee willen doen aan deze waaghalzerij.

Ski Springen met Sterren belooft nòg spannender te worden dan de eerdere varianten. Met schaatsen kun je misschien heel hard vallen of een ijzer in je lijf krijgen, bij het duiken kan de val nog harder binnenkomen. Maar met skischansspringen, daar zijn de potentiële verwondingen nog veel erger.

Bij Sterren Springen op Zaterdag is achteraf gezien veel te weinig voorbereidingstijd gegund aan de sterren, waardoor er veel risico werd genomen bij het springen. Met name de val van Patty Brard, plat op het water, staat velen nog in het geheugen gegrift.

Patty is overigens opnieuw benaderd voor Ski Springen met Sterren, maar de diva is door schade en schande wijzer geworden en heeft dit aanbod afgeslagen. Vandaag meldt ook Heleen van Royen het aanbod te hebben gekregen. “Verreweg het leukste verzoek van 2012: of ik wil skischansspringen op tv. Zal ik de sprong wagen? Noem eens wat voor- en nadelen?”

Dat de sterren nu worden benaderd, hoeft niet te betekenen dat Ski Springen op Zaterdag er echt komt. Wanneer de producent – ik gok Eyeworks – de line-up niet compleet krijgt, kan de zender – ik gok SBS 6 – afzien van het programma.

Zie ook:
- Na Sterren Springen ook Skischansspringen met Sterren?
- SBS-baas Georgette Schlick duikt voor vragen Matthijs
- RTL’s Laura Ponticorvo in SBS’ Sterren Dansen op het IJs
- SBS 6 haalt Patricia Paay weer terug
- Sterren Dansen op het IJs ‘jonger en sexyer’ terug

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “BN’ers gepolst voor Ski Springen met Sterren

 1. Daan

  Zucht, het wordt wat vermoeiend. Je hebt een blik B en C sterren en je hebt 1,5 uur tijd te vullen: wat zullen we er eens mee doen? Zo kunnen we nog wel even doorgaan: bungeejumpen met sterren, boksen met sterren, parachutespringen met sterren, de tienkamp met sterren, etc, etc.

    /   Reply  / 
  1. Martijnjdd

   Het is gewoon het oude Sterrenslag, maar dan uitgesmeerd over vele programma’s. :)

     /   Reply  / 
 2. Peter

  Schansspringen is heel tricky, en dat zeg ik als beoefenaar. Niet weggelegd voor de onervaren Patty’s. Of ze moeten het van een trainingsschans doen, maar daar is niks aan. Ben benieuwd.

    /   Reply  / 
 3. Gtstfites

  Sterren breken hun botten. De volgende heet zeker sterren freerunnen op zaterdag?

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>