Amerikanen smullen van Sterren Springen / Splash

Ook in Amerika is Sterren Springen een hit. Eyeworks meldt met trots dat er wel 9 miljoen mensen op ABC afstemden voor Splash, zoals het format daar heet. “Sterren Springen debuteert als ABC’s best scorende nieuwe entertainment programma in meer dan 2 jaar en is het beste nieuwe programma van heel Amerika sinds X-Factor in 2011″, aldus Eyeworks.
Het succesverhaal van het Eyeworks format Sterren Springen begon afgelopen najaar met dé hit op SBS6 en de nummer 1 op de zaterdag in Nederland. Begin dit jaar was de eerste serie op ITV (Engeland), waar het wekelijks de nummer 1 was en het best scorende nieuwe programma van de laatste vijf jaar. In Frankrijk veroverde TF1 de vrijdagavond terug met het succes van Sterren Springen en is serie 2 meteen aangekondigd. En in Spanje is Sterren Springen het best scorende nieuwe programma in 12 jaar.

Eyeworks mag Sterren Springen ook op de buis brengen in China, Australië, Finland, Argentinië en 24 landen in het Midden-Oosten en Noord-Afrika.

1 Reacties // Reageer

One thought on “Amerikanen smullen van Sterren Springen / Splash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>