‘Startbedrag kandidaat Sterren Springen 25.000 euro’

Om voor SBS 6 van de duikplank te springen kan een heel lucratieve schnabbel zijn. Los van de golf van publiciteit die Sterren Springen op Zaterdag met zich meebrengt, is er ook een aantrekkelijke gage voor de BN’ers die zich in zwemkleding hullen op nationale televisie. Volgens Albert Verlinde is er een startbedrag van 25.000 euro voor sterren die daadwerkelijk kandidaat worden. Daarnaast is er een vergoeding per show.

Deze vergoeding loopt uiteen van 5 tot 10 duizend euro, vertelt Verlinde in RTL Boulevard. De hoogte lijkt afhankelijk van iemands sterrenstatus. Al bij het eerste seizoen hebben deelnemers aangegeven dat de hoogte van hun vergoeding verschilde.

Meedoen aan Sterren Springen op Zaterdag is niet zonder risico. Jody Bernal scheurde zijn trommelvlies, Kimberley Klaver brak haar neus en Patty Brard sprong haar bovenlip kapot en leek een trauma op te lopen.

Voor het tweede seizoen is gisteren de naam van schaatser Koen Verweij bevestigd, andere namen volgen vermoedelijk snel.

Zie ook:
- Koen Verweij eerste deelnemer Sterren Springen
- SBS 6 met vijf Nederlandse avonden in april
- Marc van der Linden bedankt voor Sterren Springen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>