Super Bowl met Bruno Mars te zien bij Fox

Het is één van de grootste sport- en entertainmentevenementen in de Verenigde Staten: de Super Bowl, de finale van de National Football League. De ontknoping van de competitie wordt traditiegetrouw opgeluisterd met een grote popact, dit jaar Bruno Mars en de Red Hot Chili Peppers. Goed nieuws voor de Nederlandse liefhebbers: Fox prikt vannacht een registratie door van de Super Bowl.

De finale wordt gespeeld in het MetLife Stadium in New York en gaat tussen de Denver Broncos en de Seattle Seahawks.

De uitzending op Fox Sports begint om 19.00 uur met The Road To The Super Bowl. Om 20.00 uur start de complete live voorbeschouwing vanuit Amerika waar de echte fans hun vingers bij af zullen likken. Aangezien FOX de productie en uitzending van de wedstrijd in Amerika verzorgt krijgt ook de Fox Sports kijker in Nederland toegang tot deze exclusieve registratie, met onder anderen sterpresentator Joe Buck en NFL-legende Troy Aikman en met Pam Oliver en Erin Andrews langs de zijlijn.

De uitzending op Fox begint om 00.15 uur en wordt voorzien van Nederlands commentaar van Ronald Buijs en Ronald van Dam. Voorafgaand aan de Superbowl brengt FOX de American Football-film Friday Night Lights.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>