Hot Abroad: Outrageous Wasters

Idols, Boer Zoekt Vrouw, Mijn Tent is Top, Dancing with the Stars… Het zijn allemaal razend-populaire programma's. En het zijn ook allemaal programma's nagemaakt uit of gebaseerd op het buitenland. In de nieuwe rubriek Hot Abroad neemt Zappen daarom een kijkje over de grens, en bespreekt hier de heetste shows. Vandaag: Outrageous Wasters.

Het milieu is heter dan ooit. Misschien was klimaatneutraal wel het beste nieuwe woord dat 2007 heeft voortgebracht. De maatschappij wordt steeds meer wakkergeschud dat onze huidige vorm van leven de hele aarde om zeep helpt. Mondjesmaat begint dat door te dringen

In Outrageous Wasters van BBC3 ontmoeten we evengoed wat gezinnen die nog niet doorhebben dat je zuinig moet omgaan met energie. Daarom komt dit programma langs. De verslinders worden eerst geconfronteerd met hun energieconsumptie en de gevolgen ervan, om vervolgens naar 'the house of correction' te worden gestuurd.

Oftewel: vijf dagen lang doorbrengen in een soort iglotent zonder verwarming, keuken, spelcomputer, toilet, wasmachine of douche. Terwijl het gezin het daar probeert te rooien, maakt het team van Outrageous Wasters het huis energiezuiniger. Bij terugkomst moet het gezin zijn lesje hebben geleerd en zuiniger omgaan met auto's, elektrische apparaten, water en gas.

Bekijk de website en een kort filmpje:

Ook een programma voor deze rubriek? Mail de redactie met meer informatie. Bekijk hier andere afleveringen van Hot Abroad.

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hot Abroad: Outrageous Wasters

  1. Martin

    Dit lijkt me nog best een leuk programma eigenlijk :P

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>