Hot Abroad: Big Udder

Idols, Boer Zoekt Vrouw, Mijn Tent is Top, Dancing with the Stars… Het zijn allemaal razend-populaire programma's. En het zijn ook allemaal programma's nagemaakt uit of gebaseerd op het buitenland. In de nieuwe rubriek Hot Abroad neemt Zappen daarom een kijkje over de grens, en bespreekt hier de heetste shows. Vandaag: Big Udder.

Big Brother lijkt in Nederland op zijn retour, maar in Engeland loopt er nog geregeld een Big Brother-huis vol. En telkens weer stemmen er miljoenen kijkers op af. Dat het niveau elke editie daalt, nemen de Britten voor lief. Althans, de meeste Britten.

De makers van parodie Big Udder claimen een meer intelligente variant te hebben verzonnen. Men neme een stal met 9 koeien, zette er een webcam op en strale de beelden rechtstreeks door naar het world wide web.

Wie de website bezoekt, kan live meekijken in de stal. Een voorlopig hoogtepunt werd bereikt op derde Kerstdag, toen een van de 'hoofdrolspelers' beviel van een kalfje.

Big Udder is dus vooral een grote knipoog naar de tv-industrie, al schijnt er daadwerkelijk belangstelling te staan om deze serie ook te broadcasten. We wachten af.

Bekijk de bevalling:

Ook een programma voor deze rubriek? Mail de redactie. Meer Hot Abroad vind je hier.

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Hot Abroad: Big Udder

  1. kneuk

    De 9e editie van Big Brother gaat er door gebrek aan belangstelling van kandidaten niet komen hoor.

      /   Reply  / 
  2. ryjyytj

    Kneuk het moet wel, ze hebben een contract tot 2010

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>