Hot Abroad: Air Hostess War

Idols, Boer Zoekt Vrouw, Mijn Tent is Top, Dancing with the
Stars… Het zijn allemaal razend-populaire programma's. En het zijn
ook allemaal programma's nagemaakt uit of gebaseerd op het buitenland.
In de nieuwe rubriek Hot Abroad neemt Zappen daarom een kijkje over de
grens, en bespreekt hier de heetste shows.
Vandaag: Air Hostess War.

Iedereen heeft wel zo zijn ideeën bij luchtvaartpersoneel. Seks op grote hoogte is voor velen een grote fantasie. Wat de stewardessen zoal met de piloten doen, kunnen velen zich alleen met rode oortjes voorstellen. Het Thaise Channel 5 besloot die fantasie vast te leggen op camera en volgde een groepje stewardessen in de docusoap Air Hostess War.

Dat had Channel 5 misschien beter niet kunnen doen. De vakbonden zijn woest. In Air Hostess War is namelijk te zien hoe een getrouwde piloot veelvuldig vreemdgaat met allerlei stewardessen.

Maar waar de vakbonden woest zijn, smult het publiek van de intriges en seksscenes. De stewardessen verdringen zich om de knappe piloten en vliegen elkaar niet zelden in de haren. Dat een en ander wat aangezet is, zal de makers een worst zijn; het publiek ziet toch zelf ook wel dat het niet allemaal realiteit is?

Van Air Hostess War zijn pas drie afleveringen uitgezonden maar nu al is het een ongekende tv-hit. Lijkt me best leuk om er een Nederlandse bewerking van te zien. De series over ziekenhuizen en politiebureaus kennen we nu wel.

Bekijk een uitgebreid fragment:

Zelf een programma voor deze rubriek? Mail de redactie met meer informatie. Meer Hot Abroad vind je hier.

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Hot Abroad: Air Hostess War

  1. Anoniem

    Toevallig was hier over vanochtend ook nog een onderwerp over in het Onbijtnieuws.. ik dacht het al ergens van te herkennen :P

      /   Reply  / 
  2. Pi

    Dit fragment vraagt om meer…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>