Julia’s Tango en We Gaan Nog Niet Naar Huis naar België

Opnieuw gaan twee Nederlandse series de grens over. De VRT in België ziet het wel zitten met Julia's Tango en We Gaan Nog Niet Naar Huis, dus heeft het beide series aangekocht. Een leuk succesje voor producent Endemol. Beide series zijn in eigen land een succes. We Gaan Nog Niet Naar Huis weet voor de Avro op zondagavond gemiddeld zo'n 1,6 miljoen kijkers te boeien, Julia's Tango is onlangs aan het tweede seizoen begonnen op Net 5. Wanneer VRT de series gaat uitzenden, is nog niet bekend.

Zie ook:
- Paul de Leeuw maakt vrienden bij de Avro
- Julia's Tango is terug, twee uur lang zelfs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>