Afkicken naar Engeland, Geld Maakt Gelukkig naar Duitsland

Ook Palm Plus doet goede zaken op MipTV, een internationale tv-beurs waar talloze formats worden verhandeld. De producent heeft er onder andere Afkicken en Geld Maakt Gelukkig weten te verkopen. Daarnaast is er een nieuw format over dating met ex-gevangenen goed ontvangen.

Van Afkicken komt bij BNN binnenkort het tweede seizoen op televisie. Eerder werd het format al verkocht aan Noorwegen, Zwitserland, Argentinië en Finland verkocht. Nu hapt dus ook het Verenigd Koninkrijk toe.

Geld Maakt Gelukkig is momenteel bij de EO op Nederland 1 te zien. Hierin worden loterijwinnaars geportretteerd. Zijn zij echt gelukkiger geworden van de onverwachte geldprijs? Of is het allemaal maar relatief?

Controversieel is het nieuwe programma Prisoner of Love. Gevangenen die op het punt staan weer in de maatschappij terug te keren, worden hierin gevolgd op datingpad. Dat terwijl een uitzending van Peter R. de Vries Misdaadverslaggever over een dergelijk scenario nu voor de rechter ligt. Een Amerikaanse en een Duitse producent heeft een optie gekocht om het programma te mogen maken.

Meer nieuws van de MipTV:
- Mipcom (4): Afkicken en Eyeworks-shows naar het buitenland
- SBS 6 laat zijn presentatoren verslaan
- Ook Polen en België op zoek naar Het Mooiste Meisje van de Klas
- Net 5-flop Gezond Weer Op gaat de grens over

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Afkicken naar Engeland, Geld Maakt Gelukkig naar Duitsland

 1. Jeffrey

  Geld maakt gelukkig is nu niet meer op tv, vorige week was de laatste uitzending.

    /   Reply  / 
 2. Afkicken drugs

  Toppertje. Ik kijk nu al uit naar de tweede serie afkicken van BNN!

  gr,
  Sahib

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>